Κυριακή, 5 Μαΐ
18oC Αθήνα

Νέα γκάφα Κασσελάκη: Δεν ήξερε ποιος είναι υπουργός Ναυτιλίας

Νέα γκάφα Κασσελάκη: Δεν ήξερε ποιος είναι υπουργός Ναυτιλίας
Eurokinissi

Στη Βουλή βρέθηκε την Τετάρτη (22.11.2023) ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης και φαίνεται πως προχώρησε σε ακόμα μια γκάφα όπως γράφει ο Ελεύθερος Τύπος.

Σημειώνεται πως κατά την πρώτη επίσκεψη του στη Βουλή ο Στέφανος Κασσελάκης μπέρδεψε τον Ιωάννη Φωτήλα με συνεργάτη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ.

Ωστόσο, κατά τη χθεσινή του επίσκεψη φαίνεται πως δεν γνώριζε ποιος είναι σήμερα υπουργός Ναυτιλίας.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, αυτό φάνηκε όταν συνάντησε τον αντιπρόεδρο της Βουλής, Γιάννη Πλακιωτάκη, τον οποίο ρώτησε: «Εσύ ποιος είσαι; Ο υπουργός Ναυτιλίας;». «Όχι», απάντησε η κ. Τζάκρη με αμηχανία, «είναι ο αντιπρόεδρος της Βουλής».

Ο κ. Κασσελάκης προχώρησε προς το καφενείο της Βουλής όπου συναντήθηκε με τον Αλέξανδρο Μεϊκόπουλο και του έκανε… στιλιστικές παρατηρήσεις λέγοντάς του: «Όταν με εκπροσωπείς, θέλω το σακάκι ίσιο».

Στη συνέχεια έφτασε στο Εντευκτήριο της Βουλής, όπου κάθισε δίπλα στον Γιώργο Καραμέρο. Στο σημείο βρέθηκε ο Θάνος Πλεύρης και ο Δ. Μαρκόπουλος, όπου του ευχήθηκαν καλή αρχή στα προεδρικά του καθήκοντα.

Κατά το ίδιο δημοσίευμα, ο ίδιος δεν απάντησε στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων για την επόμενη μέρα του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ έκανε και μια στάση στο περίπτερο όπου αγόρασε τσίχλες.

Η επόμενη συνάντησή του ήταν με τον Παύλο Πολάκη στο καφενείο της Βουλής, παρουσία των Θ. Τζάκρη, Γιαννούλη και Αποστολάκη. 

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις