Πολιτική

Νέα κλήση του Π. Λαφαζάνη σε απολογία για τις κινητοποιήσεις κατά των πλειστηριασμών

Σε απολογία από Πταισματοδίκη καλείται την Τρίτη 9 Οκτωβρίου στις 11.30 το πρωί στο Ειρηνοδικείο Αθηνών ο Παναγιώτης Λαφαζάνης αυτή τη φορά έπειτα από μήνυση του Fund Palace International & Tristar SA με έδρα τη Λιβερία, όπως αναφέρεται στο δελτίο Τύπου που εξέδωσε η ΛΑΕ.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Η ΛΑΕ τονίζει πως «η κλήση σε απολογία του Παναγιώτη Λαφαζάνη αφορά τον μισό περίπου ποινικό κώδικα και συντάχθηκε από το αμαρτωλό “Τμήμα Προστασίας του κράτους και του Δημοκρατικού Πολιτεύματος” της Ασφάλειας Αθηνών».

«Οι καθαρά πολιτικές διώξεις κατά των αγωνιστών και για πρώτη φορά, τουλάχιστον από την μεταπολίτευση, κατά επικεφαλής δημοκρατικού πολιτικού κόμματος, διώξεις με κατασκευασμένες κατηγορίες και με τη χρήση καταδικασμένων μεθόδων παρακολούθησης, επιτήρησης και καταγραφής που παραπέμπουν στην ανώμαλη μετεμφυλιακή περίοδο, εγείρουν πελώρια θέματα Δημοκρατίας για τον τόπο και δημοκρατικών ελευθεριών για τον ελληνικό λαό» αναφέρει η ΛΑΕ.

Τέλος η ΛΑΕ καλεί σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας την Τρίτη στο Ειρηνοδικείο σημειώνοντας πως «δεν αφορά απλώς διωκόμενα πρόσωπα αλλά αφορά την προάσπιση της ίδιας της Δημοκρατίας, την προάσπιση των δημοκρατικών κατακτήσεων του ελληνικού λαού, την προάσπιση των λαϊκών ελευθεριών, του δικαιώματος των πολιτών να αντιστέκονται, να αγωνίζονται, να αμφισβητούν και να διεκδικούν».

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Μεταναστευτικό: Στο τραπέζι της ΕΕ η πρόταση Μητσοτάκη για ευρωπαϊκό μηχανισμό αναστολής ασύλου εν μέσω της κρίσης στη Θέουτα
Ο Θάνος Πλεύρης παρουσίασε στο Συμβούλιο Υπουργών Εσωτερικών την ελληνική πρόταση για έκτακτη αναστολή του ασύλου σε περιπτώσεις εργαλειοποίησης μαζικών μεταναστευτικών ροών, με φόντο τις εξελίξεις στη Θέουτα
Μετανάστες, Κρήτη
Αλέξης Τσίπρας: Η χώρα καίγεται, οι κυβερνητικές δικαιολογίες δεν σβήνουν τις ευθύνες
Ενώ η χώρα μετρά νεκρούς, καμένες περιουσίες και ανυπολόγιστη οικολογική καταστροφή, ο Μητσοτάκης επικαλείται ξανά την ένταση των καιρικών φαινομένων - Παρέμβαση με σαφείς αιχμές από τον Αλέξη Τσίπρα
O Αλέξης Τσίπρας 31