Πολιτική

Νέα κλήση του Π. Λαφαζάνη σε απολογία για τις κινητοποιήσεις κατά των πλειστηριασμών

Σε απολογία από Πταισματοδίκη καλείται την Τρίτη 9 Οκτωβρίου στις 11.30 το πρωί στο Ειρηνοδικείο Αθηνών ο Παναγιώτης Λαφαζάνης αυτή τη φορά έπειτα από μήνυση του Fund Palace International & Tristar SA με έδρα τη Λιβερία, όπως αναφέρεται στο δελτίο Τύπου που εξέδωσε η ΛΑΕ.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Η ΛΑΕ τονίζει πως «η κλήση σε απολογία του Παναγιώτη Λαφαζάνη αφορά τον μισό περίπου ποινικό κώδικα και συντάχθηκε από το αμαρτωλό “Τμήμα Προστασίας του κράτους και του Δημοκρατικού Πολιτεύματος” της Ασφάλειας Αθηνών».

«Οι καθαρά πολιτικές διώξεις κατά των αγωνιστών και για πρώτη φορά, τουλάχιστον από την μεταπολίτευση, κατά επικεφαλής δημοκρατικού πολιτικού κόμματος, διώξεις με κατασκευασμένες κατηγορίες και με τη χρήση καταδικασμένων μεθόδων παρακολούθησης, επιτήρησης και καταγραφής που παραπέμπουν στην ανώμαλη μετεμφυλιακή περίοδο, εγείρουν πελώρια θέματα Δημοκρατίας για τον τόπο και δημοκρατικών ελευθεριών για τον ελληνικό λαό» αναφέρει η ΛΑΕ.

Τέλος η ΛΑΕ καλεί σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας την Τρίτη στο Ειρηνοδικείο σημειώνοντας πως «δεν αφορά απλώς διωκόμενα πρόσωπα αλλά αφορά την προάσπιση της ίδιας της Δημοκρατίας, την προάσπιση των δημοκρατικών κατακτήσεων του ελληνικού λαού, την προάσπιση των λαϊκών ελευθεριών, του δικαιώματος των πολιτών να αντιστέκονται, να αγωνίζονται, να αμφισβητούν και να διεκδικούν».

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κυριάκος Μητσοτάκης: Είμαστε αφοσιωμένοι στην ΕΕ αλλά θα τιμήσουμε και τη συμμαχία με τις ΗΠΑ
Η θέση της Ελλάδας στις γεωπολιτικές ανακατατάξεις, η στρατηγική σχέση με την Ουάσιγκτον, η ευρωπαϊκή άμυνα και η Ουκρανία στο επίκεντρο της συζήτησης του πρωθυπουργού με την Κριστιάν Αμανπούρ
Μητσοτάκης
Την Τετάρτη η συνεδρίαση της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ για την εκλογή Κυρανάκη – Τα αβαντάζ της επιλογής Μητσοτάκη
Η πρώτη συνεδρίαση της νέας Πολιτικής Επιτροπής μετά το 16ο Συνέδριο θεωρείται κομβικό βήμα για την οργανωτική ανασύνταξη της κυβερνητικής παράταξης και την επανασύνδεση με τη βάση ενόψει εκλογών
Μητσοτάκης και Κυρανάκης
ΕΛΑΣ κατά Μητσοτάκη για Gov.gr: «Πιθανότατα αναφερόταν σε άλλη κυβέρνηση, ψηφιακό άλμα στο κενό της διαφθοράς
Η εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος Τσίπρα απαντά στις αναφορές του πρωθυπουργού για τον ψηφιακό μετασχηματισμό του κράτους, κατηγορώντας την κυβέρνηση για εξάρτηση από εταιρείες, απευθείας αναθέσεις και παραβίαση προσωπικών δεδομένων
Η Θεώνη Κουφονικολάκου
6