Πολιτική

Νέα κυβέρνηση: Δεν γνώρισαν τον νέο υπουργό στο υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ένα ευτράπελο σημειώθηκε την Τρίτη (27.6.2023) μετά την ορκωμοσία της νέας κυβέρνησης όταν ο νέος υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Δημήτρης Παπαστεργίου, πήγε αιφνιδιαστικά στο υπουργείο.

Συγκεκριμένα, ο υπουργός της νέας κυβέρνησης, Δημήτρης Παπαστεργίου έφτασε την Τρίτη στο υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης και ο φύλακας δεν τον γνώρισε.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ΣΚΑΙ, ο Δημήτρης Παπαστεργίου πήγε χωρίς συνοδεία με το ιδιωτικό αυτοκίνητό του στο υπουργείο.

Μόλις πάρκαρε, τον πλησίασε ο φύλακας και τον ρώτησε ποιος είναι με τον κ. Παπαστεργίου να του εξηγεί πως είναι ο νέος υπουργός.

 

 

Ο ίδιος μιλώντας το πρωί της Τετάρτης (28.6.2023) στους δημοσιογράφους ρωτήθηκε για το χθεσινό περιστατικό λέγοντας πως είναι λογικό να μην τον γνωρίζουν ακόμα.

Ο διάδοχος του Κυριάκου Πιερρακάκη τόνισε στη συνέχεια ότι σε πρώτη φάση «θα δούμε τα έργα που τρέχουν» και στη συνέχεια ό,τι ταλαιπωρεί τον πολίτη στην καθημερινότητά του. 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Η ομιλία Σαμαρά στην Κρήτη, τα σενάρια εκλογών και οι όροι Καραμανλή για συνάντηση με τον Μητσοτάκη
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Χριστίνας Κοραή στο Live News, στο Μαξίμου επιταχύνουν την διαδικασία κατάρτισης ψηφοδελτίων, ενώ το σενάριο για πρόωρες κάλπες τον Σεπτέμβριο δεν έχει αποκλειστεί
Καραμανλής και Σαμαράς
Μαρινάκης: Εκλογές το 2027 με στόχο την αυτοδυναμία – Δεν θα πω εγώ ποιος, Τσίπρας ή Ανδρουλάκης, θα κερδίσει το γήπεδο του λαϊκισμού
Νέα μέτρα για την κοινωνία και τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις επεξεργάζεται το οικονομικό επιτελείο ενόψει ΔΕΘ, σύμφωνα με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο
Παύλος Μαρινάκης
Έφη Παπαθεοδώρου για το βίντεο με τον Αλέξη Τσίπρα και την εγγραφή της στην ΕΛΑΣ: «Δέχθηκα χωρίς δεύτερη σκέψη, είναι τίμιο παιδί»
Η αγαπημένη «Θεοπούλα» μίλησε για την προσωπική της εκτίμηση στον πρώην πρωθυπουργό και τη συναισθηματική σύνδεση με το όνομα του νέου κόμματος
Έφη Παπαθεοδώρου
21