Πολιτική

Νέα κυβέρνηση: Δεν γνώρισαν τον νέο υπουργό στο υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ένα ευτράπελο σημειώθηκε την Τρίτη (27.6.2023) μετά την ορκωμοσία της νέας κυβέρνησης όταν ο νέος υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Δημήτρης Παπαστεργίου, πήγε αιφνιδιαστικά στο υπουργείο.

Συγκεκριμένα, ο υπουργός της νέας κυβέρνησης, Δημήτρης Παπαστεργίου έφτασε την Τρίτη στο υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης και ο φύλακας δεν τον γνώρισε.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ΣΚΑΙ, ο Δημήτρης Παπαστεργίου πήγε χωρίς συνοδεία με το ιδιωτικό αυτοκίνητό του στο υπουργείο.

Μόλις πάρκαρε, τον πλησίασε ο φύλακας και τον ρώτησε ποιος είναι με τον κ. Παπαστεργίου να του εξηγεί πως είναι ο νέος υπουργός.

 

 

Ο ίδιος μιλώντας το πρωί της Τετάρτης (28.6.2023) στους δημοσιογράφους ρωτήθηκε για το χθεσινό περιστατικό λέγοντας πως είναι λογικό να μην τον γνωρίζουν ακόμα.

Ο διάδοχος του Κυριάκου Πιερρακάκη τόνισε στη συνέχεια ότι σε πρώτη φάση «θα δούμε τα έργα που τρέχουν» και στη συνέχεια ό,τι ταλαιπωρεί τον πολίτη στην καθημερινότητά του. 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Σύγκρουση Πέτρου Παππά – Γιάννη Μπουλέκου για τις βουλευτικές έδρες: «Αν είστε τίμιος, παραδώστε την» – «Δεν θα τη δώσω σε πραξικοπηματική ηγεσία»
Η αντιπαράθεση για τις αποχωρήσεις από τον ΣΥΡΙΖΑ μεταφέρθηκε στον τηλεοπτικό αέρα, με τον οργανωτικό γραμματέα του κόμματος να ζητά από τον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ να επιστρέψει την έδρα και τον τελευταίο να απαντά με σφοδρά πυρά για τις εσωκομματικές εξελίξεις στην Κουμουνδούρου
Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Πέτρος Παππάς και ο γραμματέας Οργανωτικού του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Μπουλέκος
Νέα Αριστερά κατά ΕΛΑΣ για τα μη κρατικά πανεπιστήμια: «Συνεχιστής της πολιτικής Μητσοτάκη ο Τσίπρας»
Η Πατησίων κατηγορεί την Αμαλίας ότι αποδέχεται στην πράξη τον νόμο Πιερρακάκη και αντιπαραθέτει πρόταση για κατάργησή του, αναστολή των αδειών και απόρριψη της αναθεώρησης του άρθρου 16
Στιγμιότυπο από τη συνέντευξη Τύπου της Ελληνικής Αριστερής Συμπαράταξης (ΕΛΑΣ)  για την Παιδεία (Πηγή φωτογραφίας: ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ
Μητσοτάκης στην ΚΟ της ΝΔ: Η ΔΕΘ θα είναι ο καθρέφτης της αλήθειας για όλους, οι εκλογές θα γίνουν την άνοιξη του 2027
Έμφαση στη μεσαία τάξη, στους ελεύθερους επαγγελματίες και στους μικρομεσαίους - Αιχμές κατά ΠΑΣΟΚ και αντιπολίτευσης και οι βασικοί άξονες της συνταγματικής αναθεώρησης
Συνεδρίαση ΚΟ της ΝΔ, Μητσοτάκης
Ανανεώθηκε πριν 18 λεπτά
23
Ανδρουλάκης από Θεσσαλονίκη: «Η κυβέρνηση Μητσοτάκη υπηρετεί μια ασύδοτη αγορά» – «Νίκη του ΠΑΣΟΚ σημαίνει πολιτική αλλαγή»
Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης κατηγόρησε το Μαξίμου για «μπαλώματα» στην ακρίβεια, οικονομικό στραγγαλισμό της αυτοδιοίκησης και κουλτούρα «εγώ και η παρέα μου»
Ανδρουλάκης στη Θεσσαλονίκη
Καρφιά Παππά για τις έδρες που γίνονται «προσωπική περιουσία»: «Ο ΣΥΡΙΖΑ θα ζητήσει την ψήφο του ελληνικού λαού»
Ο νέος γραμματέας του κόμματος απορρίπτει τη σύγκρουση με τον Αλέξη Τσίπρα και προειδοποιεί όσους αποχωρούν ότι δεν πρέπει να βρουν «ζεστή φωλιά» στην ΕΛΑΣ
Νίκος Παππάς
ΠΑΣΟΚ κατά Μαρινάκη για ΟΠΕΚΕΠΕ: «Κανονικότητα τα σκάνδαλα για τη ΝΔ, ευχαριστούμε δε θα πάρουμε»
Ο Κώστας Τσουκαλάς απάντησε στην επίθεση του κυβερνητικού εκπροσώπου, κατηγορώντας την κυβέρνηση για «θράσος», επιλεκτική επίκληση του τεκμηρίου αθωότητας και συγκάλυψη ευθυνών
Τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ στη Χαριλάου Τρικούπη