Πολιτική

Νέα κυβέρνηση: Κατερίνα Παπανάτσιου η… συνοδοιπόρος του Τσακαλώτου [pics]

Το... ανακάτεμα της υπουργικής τράπουλας έγινε και η Κατερίνα Παπανάτσιου αναλαμβάνει υφυπουργός Οικονομικών, πλάϊ στους κ.κ. Τσακαλώτο και Χουλιαράκη.

Σταθεροί παρέμειναν στις θέσεις του υπουργού Οικονομικών και του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών, οι Ευκλείδης Τσακαλώτος και Γιώργος Χουλιαράκης αντίστοιχα. Η νέα… προσθήκη ακούει στο όνομα Κατερίνα Παπανάτσιου.

Γεννήθηκε στον Αλμυρό Μαγνησίας στις 7 Μαρτίου 1960 και είναι βουλευτής Μαγνησίας του ΣΥΡΙΖΑ (σ.σ. εξελέγη το 2015). Είναι οικονομολόγος, ενώ εργάστηκε ως προϊστάμενη λογιστηρίου στον Αγροτικό Συνεταιρισμό Ζαγοράς και αργότερα διατηρούσε λογιστικό/φοροτεχνικό γραφείο.

Είναι πτυχιούχος του Οικονομικού τμήματος της Ανωτάτης Βιομηχανικής Σχολής Θεσσαλονίκης (Πανεπιστήμιο Μακεδονίας), ενώ μιλά αγγλικά και γαλλικά.

Συμμετέχει ενεργά, μετά την μεταπολίτευση, στην Αριστερά από τις γραμμές της ΚΝΕ ως φοιτήτρια και του ΚΚΕ μετέπειτα.
Εντάσσεται στο Συνασπισμού με την ίδρυσή του και συνεχίζει με τη δημιουργία του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

Φωτογραφίες: Eurokinissi

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κυριάκος Μητσοτάκης: Δεν πρόκειται να καταστήσω συνομιλητή μου κανέναν συκοφάντη - Κάποιοι νοσταλγούν τις κρεμάλες στο Σύνταγμα
«Ο συνασπισμός της τοξικότητας Κωνσταντοπούλου, Βελόπουλου, Κασσελάκη και Νατσιού δεν είναι κάτι νέο. Το έχουμε ξαναζήσει στις πάνω και κάτω πλατείες και την μοιραία διακυβέρνηση Τσίπρα - Καμμένου», τόνισε ο πρωθυπουργός
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ 48