Τρίτη, 30 Απρ.
21oC Αθήνα

Νέα κυβέρνηση: Ο παρολίγο αντάρτης Χαϊκάλης νέος υπουργός στη θέση του Στρατούλη

Νέα κυβέρνηση: Ο παρολίγο αντάρτης Χαϊκάλης νέος υπουργός στη θέση του Στρατούλη

O βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Παύλος Χαϊκάλης μετά τον ανασχηματισμό αναλαμβάνει πλέον τη θέση του κ. Στρατούλη αλλά υποβαθμίζεται από αναπληρωτής υπουργός σε υφυπουργό Κοινωνικών Ασφαλίσεων.

Ο Παύλος Χαϊκάλης ήταν ένας από τους βουλευτές των Ανεξάρτητων Ελλήνων που είχαν διατυπώσει έντονες αντιρρήσεις για τη συμφωνία που είχε έρθει στη Βουλή και μάλιστα θεωρείτο ένας από αυτούς που δεν θα υπερψηφίσει τελικά την εξουσιοδότηση προς τον κ. Τσακαλώτο, ώστε να διαπραγματευτεί στις Βρυξέλλες.

Ωστόσο, μετά από το πολιτικό μασάζ από τον Πάνο Καμμένο ο κ. Χαϊκάλης υπερψήφισε την εξουσιοδότηση και λίγες ημέρες μετά υπερψήφισε και τα προαπαιτούμενα.

Και σήμερα αφού έχουν καμφθεί οι αντιδράσεις του ο κ. Χαϊκάλης αναλαμβάνει υφυπουργός Κοινωνικών Ασφαλίσεων στη θέση του “αντάρτη” κ. Στρατούλη.

Γεννήθηκε στις 30 Οκτωβρίου 1959 στο Κατάκολο αλλά έζησε τα παιδικά του χρόνια και πήγε σχολείο στην Πάτρα.

Στις εκλογές του 1993 ήταν υποψήφιος βουλευτής με την Πολιτική Άνοιξη. Κατέβηκε στην εκλογική περιφέρεια Αχαΐας λαμβάνοντας 1.006 σταυρούς προτίμησης, κατατασσόμενος στην πέμπτη θέση ανάμεσα στους 11 υποψηφίους του κόμματός του.

Στις εκλογές του Μαΐου 2012 εξελέγη βουλευτής με τους Ανεξάρτητους Έλληνες στην εκλογική περιφέρεια Αττικής λαμβάνοντας 18.533 σταυρούς προτίμησης, κατατασσόμενος στην πρώτη θέση ανάμεσα στους 15 υποψηφίους του κόμματός του. 

Στις εκλογές του Ιουνίου 2012 επανεξελέγη βουλευτής, έχοντας τοποθετηθεί στην πρώτη θέση του ψηφοδελτίου του κόμματός του, και πάλι στην περιφέρεια Αττικής.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε