Τετάρτη, 22 Μαΐ
27oC Αθήνα

Νέα κυβέρνηση: Χάνει την ορκωμοσία λόγω κορονοϊού η Ειρήνη Αγαπηδάκη – «Μπράβο Φαίδων!»

Νέα κυβέρνηση: Χάνει την ορκωμοσία λόγω κορονοϊού η Ειρήνη Αγαπηδάκη – «Μπράβο Φαίδων!»

Η αναπληρώτρια υπουργός Υγείας, Ειρήνη Αγαπηδάκη δεν θα δώσει το παρών στην σημερινή (27.6.2023) ορκωμοσία (13:00) της νέας κυβέρνησης, καθώς χτυπήθηκε από κορονοϊό.

Η Ειρήνη Αγαπηδάκη ανακοίνωσε μέσα από ανάρτηση που έκανε στη σελίδα της στο Facebook ότι προβλήθηκε από κορονοϊό και έτσι δεν θα μπορέσει να είναι παρούσα στην ορκωμοσία της νέας κυβέρνησης.

Η νέα αναπληρώτρια υπουργός Υγείας επισήμανε μάλιστα στην ανάρτησή της ότι δεν είχε κολλήσει κορονοϊό τρία χρόνια τώρα, αλλά τελικά δεν το απέφυγε.

Η Ειρήνη Αγαπηδάκη έκανε αναφορά και στη νέα θέση που της εμπιστεύθηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης και τόνισε ότι «είναι σπουδαία η τιμή που μου έκανε ο Πρωθυπουργός και θα κάνω ό,τι είναι ανθρωπίνως δυνατό για να δικαιώσω την επιλογή του».

 

Αναλυτικά η Ειρήνη Αγαπηδάκη ανέφερε στην ανάρτησή της:

Τρία χρόνια δεν κόλλησα covid και τα κατάφερα τώρα. Μπράβο Φαίδων! Θα περάσει κι αυτό και θα συνεχίσουμε τη δουλειά μας με αφοσίωση, όπως πάντα.

Είναι σπουδαία η τιμή που μου έκανε ο Πρωθυπουργός και θα κάνω ό,τι είναι ανθρωπίνως δυνατό για να δικαιώσω την επιλογή του.

Σας ευχαριστώ όλους για τις όμορφες ευχές και τη στήριξη, μου δίνουν δύναμη.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις