Κυριακή, 5 Μαΐ
22oC Αθήνα

Νέες χυδαιότητες της Χρυσής Αυγής στη Βουλή! Αήθης επίθεση κατά Αθανασίου – Παππάς: Η Δικαιοσύνη θυμίζει τραβεστί

Νέες χυδαιότητες της Χρυσής Αυγής στη Βουλή! Αήθης επίθεση κατά Αθανασίου – Παππάς: Η Δικαιοσύνη θυμίζει τραβεστί

– Απίστευτες προκλήσεις ξανά από τους χρυσαυγίτες στη Βουλή!
– Μετέτρεψαν την Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας σε… πεζοδρόμιο
– Υβριστική επίθεση του Χρήστου Παππά κατά του Χαράλαμπου Αθανασίου
– Τον αποκάλεσε “λαμόγιο” και τον κατηγόρησε πως παίζει χαρτιά και έχει πρόβλημα με τα… δανεικά
– «Η Δικαιοσύνη μετά από καλλωπισμό και μια παρθενορραφή πάει και παριστάνει την Οσία Παρθένα», είπε
– Διακόπηκε για πέντε λεπτά η συνεδρίαση – Καταδίκασαν όλα τα κόμματα

Νέα πρόκληση με υβριστική επίθεση κατά του πρώην υπουργού Δικαιοσύνης και βουλευτή της ΝΔ Χαράλαμπο Αθανασίου από την Χρυσή Αυγή στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής. Η συνεδρίαση διεκόπη για πέντε λεπτά προκειμένου. Καταδίκη από όλα τα κόμματα.

Το νέο αντικοινοβουλευτικό επεισόδιο προκάλεσε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Χρήστος Παππάς όταν επιτέθηκε με ανοίκειους χαρακτηρισμούς κατά του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Χαράλαμπου Αθανασίου, που ο ίδιος και το κόμμα του τον θεωρούν συνυπεύθυνο για τις δικαστικές διώξεις και τις προφυλακίσεις που είχαν γίνει βουλευτών και στελεχών του κόμματός τους.

Ο κατά συρροή υβριστής του κοινοβουλίου Χρήστος Παππάς αποκαλώντας τον πρώην υπουργό Δικαιοσύνης «Μπάμπη», τον χαρακτήρισε «λαμόγιο» και τον κατηγόρησε ότι «παίζει χαρτιά και πίνει…και με τα δανεικά έχεις προβλήματα… σου τα λέω για να μαζευτείς…» του καταλόγισε ότι «μαζί με τον Βορίδη και τον Δένδια διατάξατε τις προφυλακίσεις της ηγετικής ομάδας της Χρυσής Αυγής και για αυτά «έχουμε ανθρώπους παντού και τα ξέρουμε……» αυτά θα πρέπει να διερευνηθούν από την Βουλή, ενώ τον εγκάλεσε ότι «Μπάμπη μου… έχεις και προβληματάκια ακόμα με το πόθεν έσχες σου…».

Με χυδαιότητες ο Χρήστος Παππάς στράφηκε και κατά της Δικαιοσύνης λέγοντας πως « η Δικαιοσύνη θυμίζει τραβεστί. Μετά από έναν καλλωπισμό και μια παρθενορραφή πάει και παριστάνει την Οσία Παρθένα…»

Άμεση ήταν η αντίδραση του βουλευτή της ΝΔ Χαράλαμπου Αθανασίου που του απάντησε «αφήστε τα Μπάμπη μου… και τις γλειψούρες…», αντιπαρήλθε τις προσωπικές ύβρεις και έμεινε στην πολιτική κριτική που του έκανε σχετικά με τις διώξεις της Χρυσής Αυγής λέγοντάς του « πως κανείς υπουργός δεν σας έβαλε φυλακή. Εγώ αυτό που έκανα, ήταν ότι εγγυήθηκα να έχετε μια δίκαιη δίκη και μόνο…».

Οι αντιδράσεις και από τους άλλους βουλευτές της ΝΔ αλλά και τα υπόλοιπα κόμματα του συνταγματικού τόξου ήταν έντονες σε αυτή τον υβριστικό τρόπο του χρυσαυγίτη βουλευτή που ανάγκασε την πρόεδρος της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας κυρίας Τασία Χριστοδουλοπούλου να διακόψει για πέντε λεπτά τη συνεδρίαση για να πέσουν οι τόνοι.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε