Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Νεφελούδης: Το ΠΑΜΕ αντιγράφει τον Ρουβίκωνα – Πολιτική αλητεία τα όσα κάνει

Νεφελούδης: Το ΠΑΜΕ αντιγράφει τον Ρουβίκωνα – Πολιτική αλητεία τα όσα κάνει

“Πολιτική αλητεία” χαρακτήρισε ο Ανδρέας Νεφελούδης την έφοδο του ΠΑΜΕ στο Υπουργείο Εργασίας το απόγευμα της Τρίτης (09.01.2018).

Ο Γενικός Γραμματέας του υπουργείου, παρομοίασε το ΠΑΜΕ με τον… Ρουβίκωνα ενώ ανέφερε πως όταν γίνει η αποτίμηση των ζημιών θα του στείλει τον λογαριασμό.

Όπως υποστήριξε, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό στο “Αθήνα 9,84” “με λοστάρια, τραμπουκισμούς, μπούλινγκ απέναντι στην υπουργό και με κίνδυνο σωματικής ακεραιότητας των εργαζομένων…. αυτό δεν έχει σχέση με συνδικαλισμό αλλά με πολιτική αλητεία. Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είχε χρησιμοποιήσει τέτοιες μεθόδους για να αντιμετωπίσει φαινόμενα διαφωνίας.Ποτέ δεν τραμπουκίσαμε.

Αυτά είναι πρακτικές που χρησιμοποιούσε μερίδα πολιτικής αντιπαράθεσης- λέγε με Ρουβίκωνα -που έχει αντιγράψει το ΠΑΜΕ. Σήμερα θα κάνουμε αποτίμηση των ζημιών και θα στείλουμε το λογαριασμό στο ΠΑΜΕ”

Κατσώτης: Άνθρωπος της εργοδοσίας ο Νεφελούδης

Η τοποθέτηση του Ανδρέα Νεφελούδη έφερε την οργισμένη αντίδραση του ΚΚΕ, και του βουλευτή του κόμματος, Χρήστου Κατσώτη o οποίος σε συνέντευξή του ανταπέδωσε τα “πυρά”.

“Πολιτική αλητεία είναι τα όσα κάνει η κυβέρνηση που τα δίνει όλα στο μεγάλο κεφάλαιο” τόνισε ο κ. Κατσώτης.

Ο βουλευτής του ΚΚΕ προσέθεσε πως “όποια πέτρα κι αν σηκώσεις βρίσκεις από κάτω τον κύριο Νεφελούδη, είναι άνθρωπος της εργοδοσίας, τους έχει υπηρετήσει πάρα πολύ καλά όλο αυτό το διάστημα” .

Ο κ. Κατσώτης “αναρωτήθηκε” μάλιστα «Τι θα μας κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ ; Θα μας συλλάβει,  θα μας στείλει εξορία; ρωτάμε. Εδώ καταστρέφουν τη ζωή του εργαζόμενου και του λαού, επειδή έτυχε στη διαδικασία μίας δράσης να σπάσει ένα τζάμι είναι τραμπουκισμός;”

 

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις