Σάββατο, 20 Απρ.
11oC Αθήνα

Νεκρός ο γιος του υφυπουργού Γιώργου Δημαρά – Συλλυπητήρια από τον πολιτικό κόσμο

Νεκρός ο γιος του υφυπουργού Γιώργου Δημαρά – Συλλυπητήρια από τον πολιτικό κόσμο

– Σοκ στον πολιτικό κόσμο από τον ξαφνικό θάνατο του 38χρονου γιου του υφυπουργού Περιβάλλοντος, Γιώργου Δημαρά
– Έπεσε τα ξημερώματα από τον τρίτο όροφο της μεζονέτας της οικογένειας στην Πεντέλη
– Συντετριμμένος ο Πρόεδρος της Βουλής, συλλυπητήρια και από τον Πρόεδρο της ΝΔ

Σαν βόμβα έπεσε το μεσημέρι η είδηση στα δημοσιογραφικά γραφεία η είδηση του θανάτου του γιου του υφυπουργού Περιβάλλοντος, Γιώργου Δημαρά. Ο 38χρονος έπεσε στις 3 τα ξημερώματα τα ξημερώματα από το μπαλκόνι του 3ου ορόφου του σπιτιού τους στην Πεντέλη κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, επικοινώνησε τηλεφωνικώς με τον υφυπουργό Περιβάλλοντος Γιώργο Δημαρά, και του εξέφρασε τα ειλικρινή του συλλυπητήρια.

Ο Αλέξης Τσίπρας στο δικό του μήνυμα τόνισε πως «όταν ένας νέος άνθρωπος χάνει απροσδόκητα τη ζωή του, το δράμα των δικών του γίνεται οδύνη για όλους μας. Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε αυτή τη στιγμή για τον Γιώργο Δημαρά, που έχασε τον γιο του, είναι να μοιραστούμε μαζί του, και με όλη του την οικογένεια, τη θλίψη» τονίζει ο πρωθυπουργός σε γραπτή του ανακοίνωση.

“Από καρδιάς συλλυπητήρια. Να μας υπολογίζουν δίπλα τους σ’ αυτές τις δύσκολες στιγμές».

«Αγαπητέ συνάδελφε Γιώργο, συμμερίζομαι τις δραματικές ώρες που περνάει η οικογένειά σου. Η τραγική απώλειά σου μας συγκλονίζει όλους. Δεν υπάρχουν λόγια να σου εκφράσω τα συλλυπητήριά μου. Σου μεταφέρω τη βαθιά οδύνη μου», τονίζει σε ανακοίνωσή του ο πρόεδρος της Βουλής, Νίκος Βούτσης.

Και ο ΣΥΡΙΖΑ εξέδωσε ανακοίνωση για να εκφράσει τα συλλυπητήρια του για την μεγάλη απώλεια του υφυπουργού. “Εκφράζουμε τη βαθιά οδύνη μας για την απώλεια του γιου του Γ. Δημαρά. Θερμά συλλυπητήρια στον Υφυπουργό Περιβάλλοντος και την οικογένειά του” τονίζεται.

«Θερμά συλλυπητήρια στον Γιώργο Δημαρά και την οικογένειά του. Η Νέα Δημοκρατία κι εγώ προσωπικά συμπαραστεκόμαστε στο πένθος τους», δήλωσε ο Πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, ενώ πολλοί πολιτικοί συλλυπούνται την οικογένεια μέσω των social media.

Θερμά συλλυπητήρια και από το κόμμα του Γιώργου Δημαρά, τους Οικολόγους Πράσινους. Αναφέρουν: «Οι Οικολόγοι Πράσινοι, συγκλονισμένοι από το τραγικό γεγονός, εκφράζουμε στον Γιώργο Δημαρά και στην οικογένειά του, τα θερμά μας συλλυπητήρια για την απώλεια του γιου τους».

Ανακοίνωση συμπαράστασης στο πένθος του υφυπουργού εξέδωσαν και οι Ανεξάρτητοι Έλληνες. «Ο Πρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ και Υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος εκφράζει τη βαθύτατη θλίψη του για τον αδόκητο χαμό του γιου του υφυπουργού Περιβάλλοντος Γιώργου Δημαρά. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του εκλιπόντος» ανέφεραν.

Το ΚΚΕ επίσης εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια για το τραγικό γεγονός.

Τα συλλυπητήρια του στον Γιώργο Δημαρά “έδωσε” και ο Σταύρος Θεοδωράκης μέσω του Twitter. “Η είδηση του θανάτου ενός νέου ανθρώπου μας γεμίζει θλίψη, θλίψη, θλίψη. Τα συλλυπητήρια μου στον Γιώργο Δημαρά και την οικογένειά του. Κουράγιο” έγραψε.

Τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια του Γιώργου Δημαρά για το θάνατο του γιου της, εκφράζει σε ανακοίνωσή της και η Ένωση Κεντρώων.

«Ο Βασίλης Λεβέντης και η Ένωση Κεντρώων συμπαρίσταται στο βαρύ πένθος της οικογένειας» προστίθεται στην ανακοίνωση.

https://twitter.com/mvlazaridis/status/1038069227171864577

 

 

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις