Πολιτική

Νέο λογοπαίγνιο Κουρουμπλή; «Χωρίς μετρήσεις δεν μπορούμε να πούμε να κολυμπήσει ή να μην κολυμπήσει κανείς»

Μια ημέρα μετά την παραίνεση στους πολίτες να κολυμπήσουν άφοβα στις παραλίες της Αττικής παρά την πετρελαιοκηλίδα, και λίγες ώρες μετά το άδειασμα από τον συνάδελφό του υπουργό Υγείας, ο κ. Κουρουμπλής τα μαζεύει!
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ο Παναγιώτης Κουρουμπλής, μιλώντας στον Real FM, είπε σήμερα για το θέμα αυτό:

«Εγώ είπα ότι έχουμε καλέσει το ΕΛΚΕΘΕ, το αρμόδιο Ινστιτούτο ελέγχου, ήδη με έγγραφο έχω ζητήσει να αρχίσει να κάνει μετρήσεις.

Εμείς είπαμε ότι σε έναν μήνα θα έχουμε το αποτέλεσμα και πιστεύω ότι θα μπορεί ο κόσμος να κολυμπήσει.

Αλλά, ας περιμένουμε να γίνουν οι μετρήσεις. Χωρίς μετρήσεις δεν μπορεί να πει κανείς αν μπορεί ή δεν μπορεί να κολυμπήσει κανείς».

Ο κ. Κουρουμπλής ζήτησε να «Μην φέρνουμε την καταστροφή» τονίζοντας ότι έχουν κινητοποιηθεί όλες οι δυνάμεις που υπάρχουν στην Ελλάδα, καθώς και ένα ειδικό σκάφος από το εξωτερικό, προκειμένου να αντιμετωπιστεί η ρύπανση που προκάλεσε το ναυάγιο του δεξαμενόπλοιου στη Σαλαμίνα.

«Είναι πάνω, κατά πάνω, όλα τα συνεργεία. Έχουμε κινητοποιήσει ό,τι υπάρχει στην Ελλάδα.

Και ένα μεγάλο ευρωπαϊκό σκάφος, το οποίο ναυλώσαμε και κάνει δουλειά μέσα στη θάλασσα και όχι στις ακτές. Στις ακτές δουλεύουν τα γνωστά απορρυπαντικά σκάφη», σημείωσε ο κ. Κουρουμπλής.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Νέες αιχμές Μουτσάτσου κατά Καρυστιανού: «Υποβαθμίζεται η συνεισφορά όσων επέλεξαν να αποχωρήσουν»
Η πρώην συνεργάτιδα της «Ελπίδας για τη Δημοκρατία» απαντά στις αναφορές για τα στελέχη που αποχώρησαν και παρουσιάζει αναλυτικά τη δουλειά της στον Τομέα Πολιτισμού - «Δεν διαγράφονται αναδρομικά ο χρόνος, η εργασία, οι πρωτοβουλίες και οι ιδέες»
Αυγερινός, Μουτσάτσου και Καρυστιανού 6
Γεωργιάδης: Από την 1η Σεπτέμβρη η υποχρεωτική ηλεκτρονική καταχώρηση διαγνωστικών εξετάσεων – «Τί αμορφωσιά έχουν κάποιοι»
«Αντί να πουν μπράβο αρχίζουν από κάτω και υβρίζουν με θεωρίες συνωμοσίας για τις Ασφαλιστικές, τα προσωπικά δεδομένα», γράφει ο υπουργός Υγείας
Άδωνις Γεωργιάδης 37
Ο 20λογος του Αλέξη Τσίπρα: Η στρατηγική της ανατροπής, το οικονομικό πρόγραμμα και η υπόσχεση για ένα «σοκ εντιμότητας»
Ο πρώην πρωθυπουργός φιλοδοξεί ο «20λογος» του να λειτουργήσει ταυτόχρονα ως πρόγραμμα διακυβέρνησης και ως συμβόλαιο πολιτικής αξιοπιστίας και να ενώσει την κοινωνική ατζέντα με τη θεσμική υπόσχεση
Αλέξης Τσίπρας 31
Μη κρατικά πανεπιστήμια: «Συνταγματικό το πλαίσιο, δεν θα χαθεί το ακαδημαϊκό έτος» λέει το υπουργείο Παιδείας μετά την ακύρωση τριών αδειών από το ΣτΕ
Σε ζητήματα της διοικητικής διαδικασίας και όχι στον νόμο αποδίδει το υπουργείο τις πλημμέλειες που εντόπισε το δικαστήριο
Πανεπιστήμιο 38