Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Απίστευτες προκλήσεις και ύβρεις Πολάκη: “Χουντοβασιλικά υπολείμματα στην κηδεία Μητσοτάκη”

Απίστευτες προκλήσεις και ύβρεις Πολάκη: “Χουντοβασιλικά υπολείμματα στην κηδεία Μητσοτάκη”

Το προκλητικό post του Παύλου Πολάκη στην κηδεία του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, φρόντισε να πάει ο ίδιος ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας ένα βήμα πιο πάνω στην σκάλα της ασέβειας! Τα όσα σχολίασε ο κ. Πολάκης για την κηδεία του πρώην πρωθυπουργού προκαλούν οργή και αποτροπιασμό.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Ο Παύλος Πολάκης έκανε ένα post χθες (01.06.2017) την ημέρα της κηδείας του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη. Όπως ενημέρωσε πως… κρατιόταν, κρατιόταν αλλά μίλησε τελικά. Και είπε μεταξύ άλλων: “Κρατιέμαι αλλά δεν γίνεται. Δεν είναι πολλοί που αγάπησαν ξαφνικά τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη (ο λαός έχει μνήμη). Είναι πολλά τα ΜΜΕ που φτιάχνουν αγιογραφίες καθώς περιμένουν διαφήμιση και δάνεια από τον Κυριάκο …(έχει πέσει πείνα μαύρη τον τελευταίο χρόνο)” (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ). 

Ένας πολίτης σχολίασε την ανάρτηση του γράφοντας: «Είσαι υπουργός, πάνω σου εναποτίθενται οι ελπίδες του λαού για σημαντικές, ψύχραιμες αποφάσεις. Δεν κρατήθηκες. Είσαι πολιτικός. Διδάσκεις ήθος. Δεν κρατήθηκες. Είσαι άνθρωπος. Θρώσκεις, κάποια στιγμή θα αποδημήσεις κι εσύ. Αλλά όχι. Στην κηδεία δεν κρατήθηκες ούτε μια ημέρα. Οχι για την πολιτική του άποψη. Για την ανθρώπινη εκδήλωση αυτής απέναντι στο πένθος του θανάτου. Ντροπή σου Πολάκη, είσαι πολύ μικρός. Στη δική σου ώρα να δω πόσοι θα ασχοληθούμε και με ποιο τρόπο».

Ο Παύλος Πολάκης, λοιπόν, του απάντησε με ένα σχόλιο γεμάτο από ύβρεις. “Άκου Δαπιτάκι περασμένης δεκαετίας. Ναι, δεν κρατήθηκα να βλέπω την αγιοποίηση ενός ανθρώπου που όσο ήταν στην ενεργό πολιτική έφτασε να τον βρίζει η συντριπτική πλειοψηφία του ελληνικού λαού λόγω αυτών που έκανε. Ναι δεν κρατήθηκα να βλέπω τα λιβανιστήρια των ΜΜΕ να λένε ψέμματα από το πρωί ως το βράδυ περί της πολιτικής διαδρομής του ανδρός με μοναδικό στόχο και σκοπό να πάρει πόντους η μετριότητα που λέγεται Κυριάκος Μητσοτάκης για να ξαναγυρίσουμε στην εποχή των αέρα χρηματοδοτήσεων στα βοθροκάναλα της διαπλοκής. Η ψεύτικη ευαισθησία που επικαλείστε περί του σεβασμού στο νεκρό προσπάθησε για δύο ημέρες να ξαναγράψει αλλιώς την ιστορία της διαδρομής του με τα αφιερώματα της αξιοποίησης λες και πάθαμε όλοι μαζική απώλεια μνήμης. Όσοι για το ποιοι θα μαζευτούν στην κηδεία τη δική μου να σαι σίγουρος ότι τα χουντοβασιλικά υπολείμματα που αναμαζώχτηκαν προχθές για να χειροκροτήσουν το Γλύξμπουργκ δεν θα έρθουν!!! Θα’ ρθουν όσοι δεν φαντάζεσαι γιατί δεν έχουμε την ίδια διαδρομή σε αυτή τη ζωή. Κατάλαβες ψευτοθιγμένε Δαπιτάκο” έγραψε.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε