Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Νέο πλαίσιο κανόνων για το ποδόσφαιρο θέλει η κυβέρνηση

Νέο πλαίσιο κανόνων για το ποδόσφαιρο θέλει η κυβέρνηση

Φυγή προς τα εμπρός επιχειρεί η κυβέρνηση για την υπόθεση του ποδοσφαίρου, καθώς τα όσα έχουν ακολουθήσει την εισήγηση της ΕΕΑ για τον ΠΑΟΚ και την Ξάνθη έχουν προκαλέσει αναταραχή σε κυβέρνηση και ΝΔ – συμπεριλαμβανομένης ασφαλώς και της επίμαχης τροπολογίας για τις ποινές σε περίπτωση πολυιδιοκτησίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Κυριάκος Μητσοτάκης προκρίνει την ανάληψη πρωτοβουλίας με δέσμη μέτρων συνολικά για το ελληνικό ποδόσφαιρο, αλλά ακόμη το τοπίο δεν έχει αποκρυσταλλωθεί. Στο ενδεχόμενο διακοπής του πρωταθλήματος, όπως ακούγεται από αρκετές πλευρές τις τελευταίες ώρες, η απάντηση είναι πως δεν λύνει από μόνη της το πρόβλημα, αλλά οι πληροφορίες αναφέρουν πως στο τραπέζι βρίσκονται όλες οι επιλογές, δίχως να υπάρχει ακόμη συγκεκριμένη απόφαση.

Έτσι, κατά τα φαινόμενα, το ενδεχόμενο διακοπής του πρωταθλήματος τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή μοιάζει μακρινό και δεν αποτελεί προτεραιότητα του πρωθυπουργού, ο οποίος θα εξετάσει μαζί με τους συνεργάτες του τις επόμενες κινήσεις της κυβέρνησης όταν επιστρέψει από το Παρίσι.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις