Πολιτική

Νέος εκπρόσωπος του ΥΠΕΞ ο Αλέξανδρος Παπαϊωάννου

Νέος εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών αναλαμβάνει από σήμερα ο Αλέξανδρος Παπαϊωάννου, σύμβουλος πρεσβείας Α΄, με απόφαση του υπουργού Εξωτερικών, Νίκου Δένδια, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του υπουργείου.

O υπουργός Εξωτερικών, ευχαρίστησε θερμά τον απερχόμενο εκπρόσωπο, Αλέξανδρο Γεννηματά, για τις πολύτιμες υπηρεσίες του και την πολυετή προσφορά του από τη θέση αυτή και του ευχήθηκε κάθε επιτυχία στη σταδιοδρομία του.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Ο Στέφανος Κασσελάκης συγκαλεί έκτακτο συνέδριο για την τύχη του Κινήματος Δημοκρατίας – Στον «αέρα» το κόμμα
«Στις 7 και 8 Φεβρουαρίου, στο Έκτακτο Συνέδριο που συγκαλώ, θα πάρουμε όλοι μαζί την απόφαση για το μέλλον του Κινήματος Δημοκρατίας», είπε ο Στέφανος Κασσελάκης
Στέφανος Κασσελάκης
15
Φλωρίδης: Το πολιτικό σύστημα μεταφέρει τις αδυναμίες τους στη Δικαιοσύνη, προκαλώντας απαξίωση και πλήγμα στη Δημοκρατία
Η γενική συνέλευση εξέδωσε ομόφωνο ψήφισμα με το οποίο οι εισαγγελείς «καταδικάζουν κάθε προσπάθεια απαξίωσης και στοχοποίησης των εισαγγελικών λειτουργών, με αφορμή τους χειρισμούς τους σε συγκεκριμένες υποθέσεις»
Γιώργος Φλωρίδης