Πολιτική

Newsit – εκλογές: Κάλπες μετά τις Πανελλήνιες;

Το newsit.gr εγκαινιάζει μια νέα ενότητα για τους αναγνώστες του. Καθημερινά, θα μπορείτε να μαθαίνετε τα πάντα για την πολιτική και οικονομική επικαιρότητα μέσα από την σύσκεψη που θα κάνουν καταξιωμένοι συνάδελφοι με το Νίκο Ευαγγελάτο στα γραφεία του newsit.gr.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ελένη Καλογεροπούλου, Θανάσης Παπαδής και Αιμίλιος Περδικάρης μαζί με το Νίκο Ευαγγελάτο σχολιάζουν την επικαιρότητα και βγάζουν ειδήσεις σε μια σύσκεψη που θα βλέπετε από το newsit.gr.

Μας χωρίζουν λιγότερες από 50 ημέρες από τις αυτοδιοικητικές εκλογές και τις ευρωεκλογές και.. ίσως και από τις εθνικές εκλογές. Το σενάριο να γίνουν νωρίτερα οι εθνικές εκλογές πέφτει και πάλι στο τραπέζι και όπως είπε η Ελένη Καλογεροπούλου “παίζει” το σενάριο να γίνουν εθνικές εκλογές τον Ιούνιο. Αφού γίνουν και οι Πανελλαδικές εξετάσεις. Όπως συμπλήρωσε θα δουν στο Μαξίμου πως θα είναι το αποτέλεσμα στις ευρωεκλογές και αυτό θα κρίνει πολλά.

Η συνέχεια επί της οθόνης σας…

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Η ΕΛΑΣ απαντά σε ΣΥΡΙΖΑ και Νέα Αριστερά για τα μη κρατικά πανεπιστήμια: «Δεν θα τα καταργήσουμε, θα αλλάξουμε ριζικά τον νόμο Πιερρακάκη»
Η τομεάρχης Παιδείας του κόμματος Τσίπρα επικαλείται την ασφάλεια δικαίου και προειδοποιεί ότι δεν πρέπει να δημιουργηθεί ένα «ανεξέλεγκτο Ελ Ντοράντο πανεπιστημιακής εκπαίδευσης»
ΕΛΑΣ για Παιδεία
«Σφάχτηκαν» Αντωνοπούλου - Βούλτεψη για τον ΟΠΕΚΕΠΕ: «Η Δεξιά στήνει πελατειακά δίκτυα» – «Εσείς μοιράζατε θέσεις με τον Καμμένο»
Η αντιπαράθεση ξέφυγε από τα όρια της υπόθεσης, με εκατέρωθεν αιχμές για πελατειακά δίκτυα, ρουσφέτια, τον Αλέξη Τσίπρα και προσωπικές αναφορές
Βούλτεψη και Αντωνοπούλου
Σκληρό σφυροκόπημα της ΕΛΑΣ σε Μητσοτάκη: Φιέστα στο ΟΑΚΑ πάνω στα ερείπια της εγκατάλειψης
Σφοδρή επίθεση της Ελληνικής Αριστερής Συμπαράταξης στον πρωθυπουργό μετά την επίσκεψή του στις ολυμπιακές εγκαταστάσεις, κατηγορεί την κυβέρνηση για επταετή αδιαφορία
OAKA 19
Μητσοτάκης: Το 2030 η Ελλάδα θα είναι μια πολύ καλύτερη χώρα – 23 δις ευρώ για επενδύσεις σε βάθος 5ετιας
Το Εθνικό Πρόγραμμα Ανάπτυξης αποτελεί το κεντρικό θεσμικό πλαίσιο για τον σχεδιασμό, τη διαχείριση, την παρακολούθηση και τον έλεγχο των έργων που χρηματοδοτούνται αποκλειστικά από τους εθνικούς πόρους
Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στην εκδήλωση που διοργανώνει το Υπουργείο Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών για την παρουσίαση του Εθνικού Προγράμματος Ανάπτυξης 2026-2030  στο Ωδείο Αθηνών.   Τρίτη 21 Ιουλίου 2026 (ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ
Ανανεώθηκε πριν 2 ώρες
35