Πολιτική

Newsit – εκλογές: Κάλπες μετά τις Πανελλήνιες;

Το newsit.gr εγκαινιάζει μια νέα ενότητα για τους αναγνώστες του. Καθημερινά, θα μπορείτε να μαθαίνετε τα πάντα για την πολιτική και οικονομική επικαιρότητα μέσα από την σύσκεψη που θα κάνουν καταξιωμένοι συνάδελφοι με το Νίκο Ευαγγελάτο στα γραφεία του newsit.gr.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ελένη Καλογεροπούλου, Θανάσης Παπαδής και Αιμίλιος Περδικάρης μαζί με το Νίκο Ευαγγελάτο σχολιάζουν την επικαιρότητα και βγάζουν ειδήσεις σε μια σύσκεψη που θα βλέπετε από το newsit.gr.

Μας χωρίζουν λιγότερες από 50 ημέρες από τις αυτοδιοικητικές εκλογές και τις ευρωεκλογές και.. ίσως και από τις εθνικές εκλογές. Το σενάριο να γίνουν νωρίτερα οι εθνικές εκλογές πέφτει και πάλι στο τραπέζι και όπως είπε η Ελένη Καλογεροπούλου “παίζει” το σενάριο να γίνουν εθνικές εκλογές τον Ιούνιο. Αφού γίνουν και οι Πανελλαδικές εξετάσεις. Όπως συμπλήρωσε θα δουν στο Μαξίμου πως θα είναι το αποτέλεσμα στις ευρωεκλογές και αυτό θα κρίνει πολλά.

Η συνέχεια επί της οθόνης σας…

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
ΕΛΑΣ: Οι περιοδείες Τσίπρα, το πρόγραμμα και τα ψηφοδέλτια στον δρόμο προς το Συνέδριο
Οι περιοδείες Τσίπρα στην περιφέρεια, η διαμόρφωση κυβερνητικού προγράμματος και η προετοιμασία των ψηφοδελτίων καθορίζουν τις επόμενες κινήσεις της Ελληνικής Αριστερής Συμπαράταξης
Αλέξης Τσίπρας
Εξώδικο Καρυστιανού για την συμφωνία για τη Μονή Σινά: «Να διαφυλάξουν τον κρίσιμο ρόλο της στην Ελληνορθόδοξη Παράδοση»
«Οφείλουν να υπερασπιστούν τη νομική προσωπικότητα της Ιεράς Μονής, τη νομίμως κτηθείσα ακίνητη περιουσία αυτής και να διαφυλάξουν τα έννομα συμφέροντά αυτής»
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ ΤΖΕΚΑΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ 40
Γιώργος Γεραπετρίτης για Μονή Σινά: Ιστορική ημέρα για τον Ελληνισμό και την Ορθοδοξία
«Η συμφωνία είναι η επιτομή μιας βαθιάς στρατηγικής σχέσης, αλλά και μιας αδελφικής σχέσης μεταξύ Ελλάδας και Αιγύπτου, που εκτείνεται σε όλα τα επίπεδα» αναφέρει ο υπουργός Εξωτερικών
Γιώργος Γεραπετρίτης 7