Πολιτική

Newsit – εκλογές: Novartis και… Αλέξης Γεωργούλης για ευρωβουλή

Με το σκάνδαλο της Novartis και τις ραγδαίες εξελίξεις που υπάρχουν από χθες ασχολήθηκαν Νίκος Ευαγγελάτος, Ελένη Καλογεροπούλου, Θανάσης Παπαδής και Αιμίλιος Περδικάρης στην σύσκεψη του newsit.gr την οποία μπορείτε να παρακολουθείτε κι εσείς.

Το θέμα της Novartis που έχει εξάψει τα πολιτικά πάθη με την κυβέρνηση και την αξιωματική αντιπολίτευση να διασταυρώνουν τα ξίφη τους και με το θέμα να παίρνει άλλες διαστάσεις ενόψει εκλογών κυριάρχησε στην σημερινή συζήτηση. Οι δημοσιογράφοι του newsit.gr διασταύρωσαν επίσης τα ξίφη τους με την συζήτηση να καταλήγει στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ και την πιθανή υποψηφιότητα του ηθοποιού Αλέξη Γεωργούλη στο ευρωψηφοδέλτιο του κυβερνώντος κόμματος.

Δείτε την συνέχεια εδώ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κόντρα κυβέρνησης – ΠΑΣΟΚ για την προ ημερησίας συζήτηση στη Βουλή για το κράτος δικαίου – Μαρινάκης: «Ακραία και τοξική ρητορική»
Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο Παύλος Μαρινάκης «το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης χρησιμοποιεί με όλο και μεγαλύτερη ένταση, ακραία και τοξική ρητορική»
Παύλος Μαρινάκης
Ανδρουλάκης για την προ ημερησίας συζήτηση: «Θέλουν να καταπατήσουν τον Κανονισμό της Βουλής – Εγώ την Παρασκευή θα είμαι εκεί»
«Βουτηγμένος στη διαφθορά και αμετανόητος, ο κ. Μητσοτάκης παραβιάζει τον Κανονισμό της Βουλής», ανέφερε μεταξύ άλλων η ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ
Νίκος Ανδρουλάκης
Κυριάκος Μητσοτάκης στη σύσκεψη για την κατάσταση στην αγορά: Από αύριο η επιδότηση diesel, γίνονται εκατοντάδες έλεγχοι
Σε ισχύ θα τεθεί στις αμέσως επόμενες ημέρες και το μέτρο του fuel pass στην βενζίνη. Στο μικροσκόπιο βρίσκονται περισσότερες από 100 εταιρείες τροφίμων
Κυριάκος Μητσοτάκης