Πολιτική

Newsit.gr – εκλογές: Τα συγχαρίκια στον Κικίλια, οι 53 και η εφορία

Η καθιερωμένη πλέον σύσκεψη του newsit.gr με το Νίκο Ευαγγελάτο, την Ελένη Καλογεροπούλου, τον Θανάση Παπαδή και τον Αιμίλιο Περδικάρη κατάφερε να συμπυκνώσει μέσα σε 9 λεπτά όλα τα θέματα της επικαιρότητας.

Από τον επικείμενο γάμο του Βασίλη Κικίλια με την Τζένη Μπαλατσινού και το συναπάντημά του με την Ελένη Καλογεροπούλου, από την γκρίνια των 53 στον ΣΥΡΙΖΑ μέχρι την δήλωση Βενιζέλου για τη Novartis που έγινε πρωτοσέλιδο στην Αυγή, έως και τις 120 δόσεις στην εφορία και τον κόφτη που μπαίνει. Όλα αυτά και άλλα πολλά συζητήθηκαν στην σύσκεψη του newsit.gr.

Περισσότερα επί της οθόνης σας

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Νίκος Ανδρουλάκης: Δημιούργησαν μια συμμορία στο Μαξίμου που επηρεάζει τη Δικαιοσύνη
«Δημιούργησαν μια συμμορία στο Μαξίμου, η οποία επηρεάζει τη δικαιοσύνη, ελέγχει τη ροή του χρήματος και δημιούργησε κι έναν μηχανισμό προπαγάνδας για να παραπληροφορεί τον ελληνικό λαό»
Νίκος Ανδρουλάκης, ΠΑΣΟΚ
Τα επόμενα βήματα των βουλευτών της ΝΔ που αμφισβητούν την αποτελεσματικότητα του επιτελικού κράτους
Παρέμβαση του Κυριάκου Μητσοτάκη, ο οποίος χθες (28.04.2026) το βράδυ από το βήμα του προσυνεδρίου της Ν.Δ. στο Ναύπλιο, υπερασπίστηκε το μοντέλο διακυβέρνησης του επιτελικού κράτους
Μέγαρο Μαξίμου