Πολιτική

Νίκη Κεραμέως: Αντιδημοκρατικές πρακτικές από κάποιους με καλυμμένα πρόσωπα δεν μας φοβίζουν

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Τρικάκια έξω από το σπίτι της υπουργού Παιδείας Νίκης Κεραμέως πέταξε χθες αργά το βράδυ η αντιεξουσιαστική ομάδα Ρουβίκωνας.

Το γεγονός καυτηρίασε η Νίκη Κεραμέως που σε δήλωσή της τονίζει πως : «Αντιδημοκρατικές πρακτικές από κάποιους με καλυμμένα πρόσωπα δεν μας φοβίζουν. Η παιδεία αλλάζει. Όπως ζητά η κοινωνία και όπως αξίζουν τα παιδιά μας και οι εκπαιδευτικοί μας. Προχωράμε δυναμικά».

Σε ανακοίνωσή του ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ και κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννη Οικονόμου αναφέρει: «Τραμπούκοι του Ρουβίκωνα πέταξαν τρικάκια και φώναζαν συνθήματα έξω από το σπίτι της Υπουργού Παιδείας, Νίκης Κεραμέως. Στο σπίτι που μένει η οικογένεια και τα παιδιά της. Περιμένουμε την καταδίκη αυτής της φασιστικής πράξης από όλους».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Μαρινάκης: 28 χρόνια μετά, τα κανάλια περιφερειακής εμβέλειας αδειοδοτούνται οριστικά – Ιστορική θεσμική αλλαγή
Σύμφωνα με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, «το πιο σημαντικό είναι ότι αυτό το νομοσχέδιο δεν γεννήθηκε μέσα σε ένα γραφείο, αλλά είναι αποτέλεσμα μιας διαβούλευσης περίπου δύο ετών»
Παύλος Μαρινάκης
Χατζηδάκης για «Ατζέντα 2030»: Παραγωγικότητα, νέο κράτος και ισχυρότερη Ελλάδα – «Εμείς με νέες ιδέες, οι άλλοι με τοξικότητα»
Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης αναλαμβάνει τον συντονισμό του νέου προγράμματος της Νέας Δημοκρατίας και εξαπολύει επίθεση στην αντιπολίτευση
Κυριάκος Μητσοτάκης
Σύγκρουση στη Βουλή για τον μόνιμο υφυπουργό στο ΥΠΕΞ: Η αντιπολίτευση βλέπει «τακτοποίηση» Χατζηβασιλείου, ο όρος υπάρχει στο Σύνταγμα λέει ο Γεραπετρίτης
ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ, Ελληνική Λύση και Πλεύση Ελευθερίας καταγγέλλουν θεσμικό τέχνασμα μετά τον ανασχηματισμό
Γιώργος Γεραπετρίτης