Πολιτική

Νίκος Ανδρουλάκης: Ανεπαρκές το “επιτελικό” κράτος της ΝΔ

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Με αφορμή την ταλαιπωρία χιλιάδων πολιτών στην Αττική Οδό εξαιτίας της κακοκαιρίας Ελπίδα ο Νίκος Ανδρουλάκης κατηγόρησε την κυβέρνηση για ανεπαρκές “επιτελικό” κράτος.

Ο πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ σε δήλωσή του αναφέρει: «Χιλιάδες συμπολίτες μας ταλαιπωρούνται στην Αττική Οδό και σ΄ άλλα σημεία τις τελευταίες ώρες από το ανεπαρκές ‘επιτελικό’ κράτος της ΝΔ.

Εδώ και μέρες υπάρχει ενημέρωση για ακραία καιρικά φαινόμενα , αλλά όπως αποδεικνύεται, δεν υπήρξε καμία ουσιαστική προετοιμασία. 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Αιχμές Καραμανλή για τη Δύση και μήνυμα υπέρ της στρατηγικής σχέσης με την Κίνα: «Η Ελλάδα υπήρξε πρωτοπόρος στην προσπάθεια συνεργασίας με την Ευρώπη»
Το μήνυμα του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή από την Ξάνθη για τη Θράκη και τη συνύπαρξη χριστιανών και μουσουλμάνων
Κώστας Καραμανλής 6
Νίκος Χριστοδουλίδης από Βουλή: Η Τουρκία είναι υπόλογη, η λύση δύο κρατών δεν υφίσταται ούτε ως σκέψη
Σε συνεδρίαση υψηλού συμβολισμού, ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας μίλησε για τους δεσμούς Ελλάδας – Κύπρου, το 1974 και το ανοιχτό τραύμα της τουρκικής κατοχής
Νίκος Χριστοδουλίδης
«Σφάχτηκαν» Γεωργιάδης και Κωνσταντοπούλου: «Κανένας παρακρατικός μηχανισμός δεν σας κυνηγάει, μόνο η κουνιάδα της κυρίας Κεφαλά»
Καταγγελίες της προέδρου της Πλεύσης Ελευθερίας κατά του υπουργού Δικαιοσύνης για μεθόδευση μετά από παραπομπή της στην Επιτροπή Δεοντολογίας
Γεωργιάδης και Κωνσταντοπούλου