Πολιτική

Νίκος Ανδρουλάκης: Ανεπαρκές το “επιτελικό” κράτος της ΝΔ

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Με αφορμή την ταλαιπωρία χιλιάδων πολιτών στην Αττική Οδό εξαιτίας της κακοκαιρίας Ελπίδα ο Νίκος Ανδρουλάκης κατηγόρησε την κυβέρνηση για ανεπαρκές “επιτελικό” κράτος.

Ο πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ σε δήλωσή του αναφέρει: «Χιλιάδες συμπολίτες μας ταλαιπωρούνται στην Αττική Οδό και σ΄ άλλα σημεία τις τελευταίες ώρες από το ανεπαρκές ‘επιτελικό’ κράτος της ΝΔ.

Εδώ και μέρες υπάρχει ενημέρωση για ακραία καιρικά φαινόμενα , αλλά όπως αποδεικνύεται, δεν υπήρξε καμία ουσιαστική προετοιμασία. 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Στην Κρήτη η Όλγα Κεφαλογιάννη μαζί με τα παιδιά της: Ο «Χανιώτης» που χόρεψε σε εκδήλωση του υπουργείου Τουρισμού
Η υπουργός Τουρισμού ήταν χαμογελαστή και φιλική, ενώ μετά την εκδήλωση για την «Ορεινή Ελλάδα» ακολούθησε μουσική και χορευτικά δρώμενα στο Ηράκλειο της Κρήτης
Όλγα Κεφαλογιάννη
Ο Άδωνις Γεωργιάδης απαντά σε πολιτευτή του ΠΑΣΟΚ για την αναμονή στο Αττικόν και τα ράντζα - «Αφήνουμε τους λαϊκιστές να εξευτελίζονται»
«Δηλαδή ο κ. πολιτευτής του Πασόκ έχει πέσει έξω μόνον 100%…(για ΠΑΣΟΚ δεν το λες και άσχημα εδώ που τα λέμε)» σχολίασε αιχμηρά ο υπουργός Υγείας
O Άδωνις Γεωργιάδης
Μαρία Καρυστιανού για Αλέξη Τσίπρα: «Δεν μπορώ την κοροϊδία, πήρε στοιχεία της ιδρυτικής μας διακήρυξης και τα παρουσίασε ως δικά του»
«Παρουσίασε ως προτάσεις του στοιχεία που είχε η ιδρυτική μας, χαμηλού επιπέδου το σχόλιο για τα περιστέρια» ανέφερε η πρόεδρος του κόμματος «Ελπίδα για τη Δημοκρατία»
Η Μαρία Καρυστιανού
9