Πολιτική

Νίκος Ανδρουλάκης: Δεν περίμενα να είναι τόσο μεγάλη η διαφορά

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Καθαρή εντολή για ανανέωση και πολιτική αυτονομία ζήτησε o Νίκος Ανδρουλάκης, μεγάλος νικητής του πρώτου γύρου των εκλογών στο ΚΙΝΑΛ.

Η τεράστια συμμετοχή μελών και φίλων του ΚΙΝΑΛ στις εσωκομματικές εκλογές αποτελούν ισχυρό μήνυμα του κόσμου να επανέλθει δυναμικά το ΚΙΝΑΛ στο προσκήνιο, τόνισε ο Νίκος Ανδρουλάκης στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Open.

Ο υποψήφιος πρόεδρος του ΚΙΝ.ΑΛ χαρακτήρισε «παρακαταθήκη για την επόμενη μέρα» την εντυπωσιακή προσέλευση στις κάλπες, κάτι που όπως τόνισε δείχνει την τεράστια δυναμική του ΠΑΣΟΚ.

«Δεν περίμενα να είναι τόσο μεγάλη η διαφορά», παραδέχθηκε ο Νίκος Ανδρουλάκης, αναφορικά με την πρωτιά που κατέγραψε στον πρώτο γύρο.

Πρόσθεσε όμως πως αυτό που εισέπραξε από τις περιοδείες και συναντήσεις σε όλη τη χώρα ήταν η καθολική απαίτηση για ανανέωση, ενότητα και πολιτική αυτονομία, ώστε το ΚΙΝΑΛ να γίνει ξανά πρωταγωνιστής, να υπάρχει ως επιλογή έναντι της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ.

Για τον δεύτερο γύρο των εκλογών την επόμενη Κυριακή ο Νίκος Ανδρουλάκης τόνισε πως όλα θα γίνουν στο προσκήνιο και πως θα δώσει τη μάχη με διάλογο και δεσμεύσαεις ενώ ζήτησε να γίνει δημόσιος διάλογος με τον Γιώργο Παπανδρέου.

Ο υποψήφιος πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ υπογράμμισε ότι στόχος του είναι ένα κόμμα βάσης και όχι βαρόνων και εξέφρασε τη βεβαιότητα πως η παράταξη θα παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στις εθνικές εκλογές.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Το ΠΑΣΟΚ «σφυροκοπά» Μητσοτάκη για τη ΔΕΘ: «Ζητά νέα τετραετία για όσα δεν έκανε, ημίμετρα και ακοστολόγητες υποσχέσεις»
Σφοδρή επίθεση της Χαριλάου Τρικούπη στον πρωθυπουργό μετά τις εξαγγελίες στη Θεσσαλονίκη - «Η αντίστροφη μέτρηση για την ήττα της ΝΔ έχει αρχίσει»
ΠΑΣΟΚ, ΓΡΑΦΕΙΑ
Τα μέτρα της ΔΕΘ σε δύο λεπτά: Από τον επενδυτικό λογαριασμό για τα νεογέννητα και το «Σπίτι μου 3» έως και τον κατώτατο των 1.000 ευρώ
Τις εξαγγελίες του πρωθυπουργού κωδικοποίησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης - Ποιοι είναι οι δικαιούχοι - Τις επόμενες μέρες η εξειδίκευση των παρεμβάσεων
Μητσοτάκης, 90ή ΔΕΘ
Οι σπόντες Μητσοτάκη κατά Τσίπρα με ένα τραγούδι: «Ωραία που τα λες, μα έλα που σε ξέρω»
Ο πρωθυπουργός έθεσε και το πολιτικό διακύβευμα της «τρίτης τετραετίας», τονίζοντας ότι «δεν ονειρεύομαι μία από τα ίδια, αλλά μία χώρα που θα γίνεται καλύτερη και μαζί της θα γινόμαστε όλοι μας καλύτεροι».
Κυριάκος Μητσοτάκης