Πολιτική

Νίκος Ανδρουλάκης για Rafale: Ντροπή να τα εκμεταλλεύεται η κυβέρνηση για επικοινωνιακή προπαγάνδα

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Προσπάθεια κομματικής αξιοποίησης από το κυβερνών κόμμα βλέπει ο Νίκος Ανδρουλάκης πίσω από την παράδοση των Rafale. «Αγοράστηκαν με χρήματα του Έλληνα φορολογούμενου και δεν πρέπει να γίνονται αντικείμενα πολιτικής εκμετάλλευσης», επισημαίνει ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής.

Με αφορμή την άφιξη των έξι Rafale ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης αναφέρει τα εξής: «Στηρίξαμε την Αμυντική Συμφωνία με τη Γαλλία για την ενίσχυση των αμυντικών δυνατοτήτων της χώρας με την αγορά των αεροπλάνων Rafale, γιατί θέλουμε να διασφαλίσουμε την εθνική μας κυριαρχία.

Είναι όμως ντροπή οι αγορές αυτές που έγιναν με τα χρήματα των Ελλήνων φορολογουμένων, που ακόμα υφίστανται τις συνέπειες της πανδημίας και της ακρίβειας που καλπάζει, να χρησιμοποιούνται για την επικοινωνιακή προπαγάνδα της Νέας Δημοκρατίας», καταλήγει ο κ. Ανδρουλάκης.

Παρακολουθήστε τη δήλωση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής:

 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Ο Αλέξης Τσίπρας «οργώνει» τη χώρα και παίρνει τον δρόμο για τις κάλπες
Τη Δευτέρα 2 Νοεμβρίου, ο κύκλος των επισκέψεων συνεχίζεται στη Μεσσηνία - Ο Αλέξης Τσίπρας θα επισκεφθεί στις 13.00 το Νοσοκομείο Καλαμάτας και θα συζητήσει με τους εργαζομένους στο αμφιθέατρο του νοσοκομείου
Αλέξης Τσίπρας, ΕΛΑΣ
Κυριάκος Μητσοτάκης: Το τουρκολιβυκό μνημόνιο δεν μπορεί να διαγράψει τα δικαιώματα των νησιών μας
«Η ευθύνη μας είναι να τα υπερασπιζόμαστε με σταθερότητα, ισχυρή αποτρεπτική ικανότητα, συμμαχίες και τεκμηριωμένο λόγο, πάντα με βάση το Διεθνές Δίκαιο» σημείωσε
Κυριάκος Μητσοτάκης 38
Νάντια Γιαννακοπούλου για την προσωπική επίθεση του Μακάριου Λαζαρίδη: «Ξεπέρασε το όριο της αντοχής μου»
«Είμαστε άνθρωποι και όταν είσαι άνθρωπος σημαίνει να πει ότι ξέρεις, έχεις όλες τις πτυχές. Σε οδηγεί πολλές φορές και στο να δακρύσεις. Δεν ντρέπομαι για αυτό»
Η Νάντια Γιαννακοπούλου δακρυσμένη μετά από καυγά με τον Μακάριο Λαζαρίδη στην εκπομπή Καλημέρα Ελλάδα 8