Πολιτική

Νίκος Δένδιας: Έκανε την τρίτη δόση του εμβολίου κατά του κορονοϊού

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Την τρίτη του δόση εμβολίου κατά του κορονοϊού έκανε το πρωί της Τρίτης (05.10.2021) ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας.

Την είδηση ανέφερε ο ίδιος στην  Επιτροπή Εξωτερικών και Άμυνας της Βουλής. «Kαταρχήν θα μου συγχωρήσετε την πιθανή υποτονικότητα και την μη οξύτητα των εκφράσεων. Θεωρώ ότι είναι εξαιρετικά απαραίτητο όταν συζητάμε θέματα εθνικής σημασίας η συζήτηση να γίνεται εν απολύτω νηφαλιότητα, αλλά πιθανόν αυτό να οφείλεται και στο ότι έκανα το πρωί την τρίτη δόση του εμβολίου και κατά συνέπεια μπορεί να λειτουργεί κατευναστικά», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Δένδιας. 

Ο Νίκος Δένδιας πάντως διέψευσε τον εαυτό του, καθώς δεν δίστασε να επιτεθεί κατά του Κωνσταντίνου Μπογδάνου μετά τα όσα είπε ο τελευταίος από το βήμα της Βουλής. Το γεγονός αυτό ήταν η αιτία που ο κ. Μπογδάνος διεγράφη από την ΚΟ της ΝΔ.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κυριάκος Μητσοτάκης: Σε έναν αβέβαιο κόσμο η Ελλάδα πρέπει να είναι παρούσα με συμμαχίες και με σχέδιο, προτεραιότητά μας το κόστος ζωής
«Με την Τουρκία, είναι αναγκαίο να έχουμε ανοιχτούς διαύλους επικοινωνίας, όμως ο ουσιαστικός διάλογος όμως δεν μπορεί να συνυπάρχει με μονομερείς ενέργειες που παραβιάζουν τη διεθνή νομιμότητα»
Κυριάκος Μητσοτάκης 117
Η επόμενη μέρα στην ΕΛΑΣ: Από την οργανωτική συγκρότηση στην «πολιτική κατάληψη» της περιφέρειας
Το επιτελείο Τσίπρα περνά από τη φάση της ίδρυσης στη φάση της εξάπλωσης - Το στοίχημα των 59 περιφερειών, οι περιοδείες και η προσπάθεια να αποκτήσει το νέο κόμμα πραγματικές ρίζες στην κοινωνία
Αλέξης Τσίπρας 16