Πολιτική

Νίκος Δένδιας: Έκανε την τρίτη δόση του εμβολίου κατά του κορονοϊού

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Την τρίτη του δόση εμβολίου κατά του κορονοϊού έκανε το πρωί της Τρίτης (05.10.2021) ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας.

Την είδηση ανέφερε ο ίδιος στην  Επιτροπή Εξωτερικών και Άμυνας της Βουλής. «Kαταρχήν θα μου συγχωρήσετε την πιθανή υποτονικότητα και την μη οξύτητα των εκφράσεων. Θεωρώ ότι είναι εξαιρετικά απαραίτητο όταν συζητάμε θέματα εθνικής σημασίας η συζήτηση να γίνεται εν απολύτω νηφαλιότητα, αλλά πιθανόν αυτό να οφείλεται και στο ότι έκανα το πρωί την τρίτη δόση του εμβολίου και κατά συνέπεια μπορεί να λειτουργεί κατευναστικά», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Δένδιας. 

Ο Νίκος Δένδιας πάντως διέψευσε τον εαυτό του, καθώς δεν δίστασε να επιτεθεί κατά του Κωνσταντίνου Μπογδάνου μετά τα όσα είπε ο τελευταίος από το βήμα της Βουλής. Το γεγονός αυτό ήταν η αιτία που ο κ. Μπογδάνος διεγράφη από την ΚΟ της ΝΔ.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Παύλος Πολάκης σε Σωκράτη Φάμελλο: «Το δίλημμα δεν είναι αν θα είμαστε με τον Τσίπρα, αλλά αν την επόμενη ημέρα θα υπάρξει ΣΥΡΙΖΑ»
«Είμαι υπερήφανος για όσα έγιναν το 2015 – 2019 όχι για όσα έγιναν το 2019 – 2023» - Τροπολογία κατά της αυτοδιάλυσης του ΣΥΡΙΖΑ υπέγραψε ο Πολάκης και άλλα 5 μέλη
παύλος πολάκης
12
Τα σενάρια μετά την μετακίνηση Κυρανάκη στη θέση του γραμματέα της ΝΔ – Ο Παύλος Μαρινάκης και τα ονόματα που ακούγονται για τον «μίνι» ανασχηματισμό της Πέμπτης
Ο Παύλος Μαρινάκης ακούγεται έντονα για το υπουργείο Μεταφορών ενώ Αλεξάνδρα Σδούκου και Τάσος Χατζηβασιλείου ακούγονται επίσης για θέση στο υπουργικό σχήμα. Ο Τάκης Θεοδωρικάκος «παίζει» για μετακίνηση στο Μαξίμου
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έδωσε το σύνθημα στους υπουργούς «πιο γρήγορα, πιο τολμηρά» 31