Πολιτική

Νίκος Δένδιας: Συνάντηση με τη Λίβυα υπουργό Εξωτερικών τη Δεύτερα στην Αθήνα

Συνάντηση με την Λίβυα ομόλογό του, Νάιλα ελ Μανγκούς, θα έχει την Δευτέρα, 6 Σεπτεμβρίου, ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Δένδιας, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του υπουργείου Εξωτερικών.

Θα υπάρξει κατ’ ιδίαν συνάντηση, διευρυμένες συνομιλίες των δύο αντιπροσωπειών και στη συνέχεια ο υπουργός Εξωτερικών θα παραθέσει γεύμα εργασίας.

Οι κοινές δηλώσεις στον Τύπο αναμένεται να λάβουν χώρα στις 16.20.

Στο επίκεντρο των συζητήσεων αναμένεται να βρεθεί η ελληνική στήριξη στην Λιβύη, οι διμερείς σχέσεις, στη βάση πάντα του σεβασμού του Διεθνούς Δικαίου και ιδιαιτέρα του Δικαίου της Θάλασσας, οι εξελίξεις στην Λιβύη ενόψει και των προγραμματισμένων εκλογών στις 24 Δεκεμβρίου, καθώς και οι σχέσεις ΕΕ-Λιβύης.

Επίσης, αναμένεται να εξετασθούν οι ευρύτερες εξελίξεις στην περιοχή της Μεσογείου.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Διπλό beef Ανδρουλάκη με Γερουλάνο και Δούκα στην Πολιτική Γραμματεία του ΠΑΣΟΚ - «Η ώρα για αλλαγές είναι τώρα»
Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος εξέφρασε την αγωνία του για την πορεία του πολιτικού σχεδιασμού, ενώ ο δήμαρχος Αθηναίων επέμεινε στη διεξαγωγή προκριματικών εκλογών
Ο Παύλος Γερουλάνος και ο Χάρης Δούκας