Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Νίκος Δένδιας: Χάρισε φανέλα του Παναθηναϊκού από το Γουέμπλεϊ στον Ούγγρο ομόλογό του

Νίκος Δένδιας: Χάρισε φανέλα του Παναθηναϊκού από το Γουέμπλεϊ στον Ούγγρο ομόλογό του

Γνωστός για τα παναθηναϊκά του αισθήματα είναι ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας και το δώρο που έκανε στον Ούγγρο ομόλογό ήταν ανάλογο.

Ο Νίκος Δένδιας δώρισε στον Πίτερ Σιάρτο που πραγματοποίησε επίσημη επίσκεψη στην Ελλάδα μια φανέλα του Παναθηναϊκού από την εποχή του Γουέμπλεϊ, όταν προπονητής της ήταν ο μεγάλος Φέρεντς Πούσκας, τιμώντας με αυτό τον τρόπο τεράστια προσωπικότητα του παγκοσμίου ποδοσφαίρου.

Από την πλευρά του ο Σιάτρο ανταπέδωσε προσφέροντας στον Ελληνα ΥΠΕΞ μια φανέλα της εθνικής ομάδας της Ουγγαρίας, με την οποία ο Πούσκας αναδείχτηκε κορυφαίος ποδοσφαιριστής, πριν γίνει προπονητής.

«Μια μεγάλη προσωπικότητα του παγκοσμίου ποδοσφαίρου, ο Φέρεντς Πούσκας, ενώνει Ελλάδα και Ουγγαρία. Δώρισα στον υπουργό Εξωτερικών της Ουγγαρίας Πίτερ Σιάρτο (Péter Szijjártó) μια φανέλα του Παναθηναϊκού, από την εποχή του Γουέμπλεϊ, όταν προπονητής της ήταν ο Πούσκας. Ο ομόλογός μου ανταπέδωσε, δωρίζοντας μου φανέλα της μεγάλης εθνικής ομάδας της Ουγγαρίας, με την οποία μεγαλούργησε ο Πούσκας πριν γίνει προπονητής» έγραψε σε ανάρτησή του στο Instagram ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nikos Dendias (@nikos.dendias)

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις