Πολιτική

Νίκος Δένδιας: Χρόνια πολλά στις Ένοπλες Δυνάμεις – Η φωτογραφία από τη θητεία του

Με αφορμή τη σημερινή (21.11.2021) Ημέρα των Ενόπλων Δυνάμεων, ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Δένδιας, εύχεται χρόνια πολλά σε στελέχη και στρατεύσιμους, ανήμερα της εορτής των Εισοδίων της Θεοτόκου.

Όπως επισημαίνει ο Νίκος Δένδιας, για την Ημέρα των Ενόπλων Δυνάμεων, στο Twitter:

«Με τη δική σας αφοσίωση στο καθήκον και με την ενότητα του λαού μας η Ελλάδα υπερασπίζεται την εδαφική της ακεραιότητα, τα εθνικά της συμφέροντα και το πλαίσιο των Ευρωπαϊκών Αξιών της Ειρήνης, της Δημοκρατίας και των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων» τονίζει στο μήνυμά του.

Στην ανάρτησή του, ο υπουργός Εξωτερικών παραθέτει φωτογραφία από τη δική του στρατιωτική θητεία στις ένοπλες δυνάμεις ως Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Σύσκεψη στο Μαξίμου υπό τον Κυριάκο Μητσοτάκη για τις πληρωμές των αγροτών από τον ΟΠΕΚΕΠΕ
Ο πρωθυπουργός ενημερώθηκε από την ηγεσία του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης, για τις πληρωμές που έχουν γίνει σε αγρότες και κτηνοτρόφους μέχρι σήμερα, καθώς και για αυτές που είναι προγραμματισμένες
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο υπουργικό συμβούλιο 11