Πολιτική

Νίκος Καρανίκας: «Επιτέλους τέλος! Απαλλάσσεται το κόμμα από την φράξια που ταλαιπωρεί τον Στέφανο Κασσελάκη»

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Με μια ανάρτηση στα social media ο άλλοτε στενός συνεργάτης του Αλέξη Τσίπρα, Νίκος Καρανίκας πανηγυρίζει για την διαγραφή των κυρίων Σκουρλέτη, Βίτσα και Φίλη από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Νίκος Καρανίκας τους αποκαλεί μέλη φράξιας και νομενκλατούρα της ελίτ και των ιερών αγελάδων που ταλαιπωρούσαν και συκοφαντούσαν τον Στέφανο Κασσελάκη και υπονόμευαν τον πρώην πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα. 

Δείτε όλη την ανάρτηση του Νίκου Καρανίκα

«Επιτέλους Τέλος! (σε 1´) Η Δημοκρατία εναντίον των βαρόνων της αριστερής Ελίτ. Τελειώνουμε με την νομενκλατούρα της Ελίτ και των ιερών αγελάδων. Απαλλάσσεται το κόμμα από τα στελέχη της φράξιας που ταλαιπωρούν και συκοφαντούν τον Στέφανο Κασσελάκη. Που ταλαιπωρούν και φράζουν τα τελευταία χρόνια την λειτουργία του κόμματος και όπως είναι κατανοητό απαλλάσσεται το κόμμα από τα στελέχη που προσβάλουν και υποτιμάνε τα δεκάδες χιλιάδες μέλη του κόμματος που επέλεξαν την ανανέωση του κόμματος και δημοκρατικά εξέλεξαν τον πρόεδρο του κόμματος.
Ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ είναι ενιαίο κόμμα και όχι κόμμα ομοσπονδίας φραξιών και τάσεων, των ιδιοκτητών της Αριστεράς, της κομματικής Ελίτ και της νομενκλατούρας των αναχρονιστών.
Επιτέλους τέθηκαν εκτός κόμματος τα στελέχη των φραξιών που εκτός της υπονόμευσης του συντρόφου Αλέξη Τσίπρα είχαν και έχουν ως μοναδικό σκοπό να αναπαράγονται στην ηγεσία για να αναπολούν την αριστερά του προηγούμενου αιώνα μετατρέποντας ένα πολιτικό κόμμα σε κόμμα συναισθηματικών εκδηλώσεων.
Τα τελευταία χρόνια το κόμμα ηττάται λόγω της υπονόμευσης των στελεχών της φράξιας και αυτό φάνηκε στις τελευταίες βουλευτικές εκλογές και φυσικά στις εκλογές της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.
Επιτέλους, ο πρόεδρος του κόμματος έκανε το αυτονόητο ως πρόεδρος του κόμματος και εκπρόσωπος των μελών και του κόσμου που επέλεξαν τον ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ για να αλλάξει τα δεδομένα, να αντιπαρατεθεί της νεοφιλελεύθερης πολιτικής και να κερδίσει στην επόμενη εκλογική αναμέτρηση την ΝΔ Μητσοτάκη και όχι για να περιΦράξει το κόμμα μέσα στα τοίχοι του κάστρου – κόμμα- φρούριο των αναμνήσεων τους από μια άλλη εποχή.
Ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ είναι δημοκρατικό αριστερό λαϊκό κόμμα και σκοπό έχει να κυβερνήσει τον τόπο για να υπερασπιστεί το κοινό καλό και όχι τα συναισθηματικά αδιέξοδα των στελεχών που έχουν αποκοπεί από την κοινωνία κατηγορώντας την για τις επιλογές της. Προχωράμε ενιαία και ενωμένα, προχωράμε δυνατά για να νικήσουμε».

Δείτε την ανάρτηση του Νίκου Καρανίκα 

 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Το μήνυμα Μητσοτάκη μετά τη Σύνοδο του ΝΑΤΟ: Οι 2 νόμοι – εμπόδια για πώληση F-35 στην Τουρκία και η αλλαγή στάσης του Τραμπ
Διπλωματικές πηγές στην Αθήνα εκτιμούσαν ότι ο πρόεδρος των ΗΠΑ δέχτηκε επίμονες εισηγήσεις από ανθρώπους της απολύτου εμπιστοσύνη του, να κάνει διορθωτικές δηλώσεις
Ερντογάν και Τραμπ
Σύγκρουση Μητσοτάκη – Ερντογάν στο ΝΑΤΟ για F-35 και casus belli: «Ιστορική ανορθογραφία» – «Κανείς δεν ξέρει τι είναι»
Ο Μαρκ Ρούτε σε ρόλο «Πόντιου Πιλάτου» για τα ελληνοτουρκικά - Η ακλόνητη στήριξη του ΝΑΤΟ στην Ουκρανία και το «μαγικό» 5% στις αμυντικές δαπάνες των μελών του
Μαρκ Ρούτε, Κυριάκος Μητσοτάκης και Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν
25
ΕΛ.Α.Σ.: Πυρά κατά της κυβέρνησης για τη Σύνοδο του ΝΑΤΟ στην Άγκυρα – «Χωρίς στρατηγική η ελληνική εξωτερική πολιτική»
Το κόμμα επικρίνει τον πρωθυπουργό επειδή, όπως αναφέρει, περιορίστηκε σε γενικές αναφορές για το τουρκικό casus belli, χωρίς να θέσει συγκεκριμένους όρους στο ΝΑΤΟ
ΕΛΑΣ
Νοτοπούλου μετά την παραίτηση από τον ΣΥΡΙΖΑ: «Κλείνει ένα κεφάλαιο, αλλά έχουμε ακόμη πολλές σελίδες να γράψουμε»
Η πρώην βουλευτής χαρακτήρισε την απόφασή της «βαθιά προσωπική και δύσκολη, αλλά κυρίως πολιτική», αφήνοντας αιχμές για την πορεία του κόμματος και δηλώνοντας παρούσα στον προοδευτικό χώρο
Κατερίνα Νοτοπούλου 26
Νίκος Ανδρουλάκης: Η ΝΔ βλέπει τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις ως εμπόδιο, για το ΠΑΣΟΚ είναι ο κορμός της οικονομίας
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ παρουσίασε τις προτάσεις του κόμματος για τις ΜμΕ, εξαπολύοντας επίθεση στην κυβέρνηση για Ταμείο Ανάκαμψης, ακρίβεια, φορολογία, ενέργεια και πρόσβαση στη χρηματοδότηση
Ανδρουλάκης, ομιλία στο Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών
ΣΥΡΙΖΑ: Η Κουμουνδούρου δίνει την «καθαρή λίστα» των οργάνων την Παρασκευή, αλλά η Κεντρική Επιτροπή μυρίζει μπαρούτι
Μετά τις αιχμές Παππά και Αλεξιάδη για αδιαφάνεια, η αναπληρώτρια γραμματέας απαντά ότι η επικαιροποιημένη σύνθεση της Κ.Ε. θα αναρτηθεί στο site του κόμματος - Στο βάθος η μάχη για τους συσχετισμούς και η κόντρα με Πολάκη
Σωκράτης Φάμελλος