Πολιτική

Νίκος Καρανίκας: «Επιτέλους τέλος! Απαλλάσσεται το κόμμα από την φράξια που ταλαιπωρεί τον Στέφανο Κασσελάκη»

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Με μια ανάρτηση στα social media ο άλλοτε στενός συνεργάτης του Αλέξη Τσίπρα, Νίκος Καρανίκας πανηγυρίζει για την διαγραφή των κυρίων Σκουρλέτη, Βίτσα και Φίλη από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Νίκος Καρανίκας τους αποκαλεί μέλη φράξιας και νομενκλατούρα της ελίτ και των ιερών αγελάδων που ταλαιπωρούσαν και συκοφαντούσαν τον Στέφανο Κασσελάκη και υπονόμευαν τον πρώην πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα. 

Δείτε όλη την ανάρτηση του Νίκου Καρανίκα

«Επιτέλους Τέλος! (σε 1´) Η Δημοκρατία εναντίον των βαρόνων της αριστερής Ελίτ. Τελειώνουμε με την νομενκλατούρα της Ελίτ και των ιερών αγελάδων. Απαλλάσσεται το κόμμα από τα στελέχη της φράξιας που ταλαιπωρούν και συκοφαντούν τον Στέφανο Κασσελάκη. Που ταλαιπωρούν και φράζουν τα τελευταία χρόνια την λειτουργία του κόμματος και όπως είναι κατανοητό απαλλάσσεται το κόμμα από τα στελέχη που προσβάλουν και υποτιμάνε τα δεκάδες χιλιάδες μέλη του κόμματος που επέλεξαν την ανανέωση του κόμματος και δημοκρατικά εξέλεξαν τον πρόεδρο του κόμματος.
Ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ είναι ενιαίο κόμμα και όχι κόμμα ομοσπονδίας φραξιών και τάσεων, των ιδιοκτητών της Αριστεράς, της κομματικής Ελίτ και της νομενκλατούρας των αναχρονιστών.
Επιτέλους τέθηκαν εκτός κόμματος τα στελέχη των φραξιών που εκτός της υπονόμευσης του συντρόφου Αλέξη Τσίπρα είχαν και έχουν ως μοναδικό σκοπό να αναπαράγονται στην ηγεσία για να αναπολούν την αριστερά του προηγούμενου αιώνα μετατρέποντας ένα πολιτικό κόμμα σε κόμμα συναισθηματικών εκδηλώσεων.
Τα τελευταία χρόνια το κόμμα ηττάται λόγω της υπονόμευσης των στελεχών της φράξιας και αυτό φάνηκε στις τελευταίες βουλευτικές εκλογές και φυσικά στις εκλογές της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.
Επιτέλους, ο πρόεδρος του κόμματος έκανε το αυτονόητο ως πρόεδρος του κόμματος και εκπρόσωπος των μελών και του κόσμου που επέλεξαν τον ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ για να αλλάξει τα δεδομένα, να αντιπαρατεθεί της νεοφιλελεύθερης πολιτικής και να κερδίσει στην επόμενη εκλογική αναμέτρηση την ΝΔ Μητσοτάκη και όχι για να περιΦράξει το κόμμα μέσα στα τοίχοι του κάστρου – κόμμα- φρούριο των αναμνήσεων τους από μια άλλη εποχή.
Ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ είναι δημοκρατικό αριστερό λαϊκό κόμμα και σκοπό έχει να κυβερνήσει τον τόπο για να υπερασπιστεί το κοινό καλό και όχι τα συναισθηματικά αδιέξοδα των στελεχών που έχουν αποκοπεί από την κοινωνία κατηγορώντας την για τις επιλογές της. Προχωράμε ενιαία και ενωμένα, προχωράμε δυνατά για να νικήσουμε».

Δείτε την ανάρτηση του Νίκου Καρανίκα 

 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κουφονικολάκου κατά Μαρινάκη για μισθούς, χρέος, ακρίβεια και Παρίσι
Η εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.Α.Σ. υποστήριξε ότι ο κυβερνητικός εκπρόσωπος επικαλέστηκε επιμέρους οικονομικούς δείκτες, χωρίς να παρουσιάσει την εικόνα που αποτυπώνουν τα στοιχεία για το βιοτικό επίπεδο στην Ελλάδα
Η εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.Α.Σ., Θεώνη Κουφονικολάκου
Η ταινία της εβδομάδας του Τσίπρα είναι το «Μεγάλο Σορτάρισμα»
Η κινηματογραφική επιλογή είναι για επενδυτές που στοιχημάτισαν στην κατάρρευση της αγοράς στεγαστικών δανείων και ο Τσίπρας τη συνδέει υπαινικτικά με τα funds και την οικονομική πίεση στους δανειολήπτες
Αλέξης Τσίπρας
12
Διπλωματικές πηγές για τις δηλώσεις Φιντάν για το καλώδιο Ελλάδας – Κύπρου: Η εσωτερική διαχείριση από την Τουρκία δεν μας αφορά
«Η Ελλάδα είναι η μόνη αδειοδοτούσα χώρα, έπραξε αυτό που όφειλε σύμφωνα με το διεθνές δίκαιο και θα συνεχίσει να το πράττει» τονίζουν οι διπλωματικές πηγές
Υπουργείο Εξωτερικών
122