Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Νίκος Καρανίκας: «Φρουρά! Φρουρά!» – Χαμός στο twitter μετά τον καυγά στην Θεσσαλονίκη

Νίκος Καρανίκας: «Φρουρά! Φρουρά!» – Χαμός στο twitter μετά τον καυγά στην Θεσσαλονίκη

Ο έντονος διάλογος που εξελίχθηκε σε μικροεπεισόδιο στην Θεσσαλονίκη ανάμεσα στον σύμβουλο του πρωθυπουργού Νίκο Καρανίκα και πολίτες φυσικά έγινε αντικείμενο σχολιασμού στο twitter.

Κάποια σχόλια και tweets δεν είναι δυνατόν να αναπαραχθούν αλλά κάποια άλλα είναι το λιγότερο αστεία αφού με αφορμή την ατάκα του Νίκου Καρανίκα να κληθεί αστυνόμος γιατί τον βιντεοσκοπούσαν κάποιοι θυμήθηκαν και το επικό «φρουρά! φρουρά!» του Μάκη Μπαλαούρα στη Βουλή.

Ο Νίκος Καρανίκας βρισκόταν με φιλική του παρέα σε καφετέρια της οδού Καρόλου Ντηλ στη Θεσσαλονίκη, όταν μία γυναίκα άρχισε να διαμαρτύρεται για τη Συμφωνία των Πρεσπών. «Η Μακεδονία είναι ελληνική, είναι Ελλάδα. Μαζέψατε όπως όπως τις ψήφους και ψηφίσατε αυτή την προδοσία. Είστε προδότες», του είπε μεταξύ άλλων. Ο Νίκος Καρανίκας υπερασπίστηκε την συμφωνία. «Η Μακεδονία είναι ελληνική. Μακεδόνες είμαστε εμείς», του απάντησε η γυναίκα. «Τόσα χρόνια λεγόταν Μακεδονία σκέτη. Τώρα λέγεται Βόρεια Μακεδονία….» άρχισε να λέει για να πάρει απάντηση: «Εμείς τι είμαστε Νότια;» Τότε ο κ. Καρανίκας υποστήριξε ότι η Συμφωνία «λέει ότι είναι σλάβοι». Αυτό ήταν το ένα επεισόδιο. Το δεύτερο έγινε όταν ένας πολίτης που τραβούσε με το κινητό του το επεισόδιο άρχισε να απευθύνεται στο Νίκο Καρανίκα. Τότε εκείνος κινήθηκε απειλητικά προς το μέρος του και ζήτησε να κληθεί αστυνόμος. Από εκεί κάποιοι θυμήθηκαν και το «φρουρά! φρουρά!

Δείτε μερικά tweets για το Νίκο Καρανίκα

https://twitter.com/LpHeckles/status/1121553402171932673

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις