Πολιτική

Νίκος Κωνσταντόπουλος: Στην εντατική του «Σωτηρία» με κορονοϊό

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Στην εντατική του νοσοκομείου “Σωτηρία” νοσηλεύεται με κορονοϊό ο Νίκος Κωνσταντόπουλος τις τελευταίες 13 ημέρες.

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση της οικογένειας του, ο γνωστός νομικός και πολιτικός, Νίκος Κωνσταντόπουλος νοσηλεύεται σε ΜΕΘ της Πανεπιστημιακής Πνευμονολογικής Κλινικής του Νοσοκομείου Σωτηρία, λόγω λοίμωξης από κορονοϊό και σοβαρών επιπλοκών που οδήγησαν σε εκτεταμένη εσωτερική αιμορραγία και υποβολή του σε κατεπείγοντα εμβολισμό.

Αναλυτικά, η οικογένεια του Νίκου Κωνσταντόπουλου αναφέρει: “Στην ΜΕΘ ΠΠ του Νοσοκομείου Σωτηρία νοσηλεύεται τις τελευταίες 13 μέρες ο Νίκος Κωνσταντόπουλος, λόγω λοίμωξης από Κορονοϊό και σοβαρών επιπλοκών που οδήγησαν σε εκτεταμένη εσωτερική αιμορραγία και υποβολή του σε κατεπείγοντα εμβολισμό. Ο δικηγόρος και πρώην Πρόεδρος του Συνασπισμού έδωσε μια γενναία μάχη για τη ζωή του και ήδη βρίσκεται σε φάση ανάκαμψης. Στο πλευρό του βρίσκονται από την πρώτη στιγμή η οικογένειά του και οι στενοί του συνεργάτες, ενώ η υγεία του παρακολουθείται στενά από το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό της Πανεπιστημιακής Κλινικής, προς το οποίο η οικογένεια εκφράζει την βαθιά ευγνωμοσύνη της.

Ευχαριστούμε από καρδιάς όλους όσοι μας συμπαρίστανται καθώς και όσους ήδη έσπευσαν να δώσουν αίμα. Η αιμοδοσία στο Νοσοκομείο Σωτηρία γίνεται 8.30-2 Δευτέρα με Παρασκευή”.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
52 χρόνια Νέα Δημοκρατία, από τον Καραμανλή στον Μητσοτάκη: Νίκες, ήττες, μάχες διαδοχής και ιστορικές καμπές
Από την ίδρυση στις 4 Οκτωβρίου 1974 και το σαρωτικό 54,37%, στην ένταξη της χώρας στην ΕΟΚ, τον πυρσό και τη Ρηγίλλης, τα χρόνια της κρίσης και την επιστροφή στην εξουσία το 2019
Κωνσταντίνος Καραμανλής, ΝΔ
8
Χρήστος Τριαντόπουλος κατά Μαρίας Καρυστιανού: Χυδαία ψεύδη όσα είπε για «κρέατα προς μεταφορά» των θυμάτων στα Τέμπη
«Η διαδικασία ενώπιον του Ανώτατου Ειδικού Δικαστηρίου, όπως ζήτησα από την πρώτη στιγμή, είναι, πλέον, πολύ κοντά και η Αλήθεια εκεί, θα λάμψει» υπογράμμισε ο πρώην υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ
Χρήστος Τριαντόπουλος 75
Παύλος Μαρινάκης για Σαμαρά: «Ο δρόμος της Βόρειας Μακεδονίας προς την Ευρώπη περνάει μέσα από την Ελλάδα»
Το Μέγαρο Μαξίμου απάντησε στα όσα είπε ο Αντώνης Σαμαράς για τα κειμήλια που επιστρέφονται στην Ελλάδα από τη Βουλγαρία: «Η καλύτερη απάντηση είναι η ανακοίνωση της Ιεράς Συνόδου»
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης 7
Κυριάκος Μητσοτάκης για τα Γλυπτά του Παρθενώνα: «Δεν θα δεχθούμε αναγνώριση ξένης κυριαρχίας ή δανεισμό – Ήρθε η ώρα της δικαιοσύνης»
«Τα Γλυπτά του Παρθενώνα πρέπει να εκτίθενται μαζί» - «Τα μνημεία, δεν μπορούν να αντιμετωπίζονται ως λάφυρα πολέμου, ούτε ως θύματα συγκυριών μεταγενέστερων της δημιουργίας τους»
(ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ
245