Πολιτική

Νίκος Παναγιωτόπουλος: Χάκερς παραβίασαν τον λογαριασμό του στο Twitter

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Θύμα κυβερνοεπίθεσης έπεσε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Παναγιωτόπουλος, όπως ανακοίνωσε ο ίδιος, καθώς χάκερς πήραν για λίγη ώρα τον έλεγχο του προσωπικού λογαριασμού στο Twitter.

Όπως έγραψε ο Νίκος Παναγιωτόπουλος σε tweet του, ο λογαριασμός του στο Twitter δέχθηκε κυβερνοεπίθεση με αποτέλεσμα να μπλοκαριστούν λογαριασμοί εκατοντάδων ακολούθων, ξεκαθάρισε ωστόσο πως η εισβολή των χάκερς έγινε χωρίς να εξαχθούν πληροφορίες ή δεδομένα.

Το μήνυμα του Νίκου Παναγιωτόπουλου στο Twitter: «Ζητούμε συγγνώμη από ακόλουθους του λογαριασμού του #ΥΕΘΑ κ. Ν. Παναγιωτόπουλου στο #Twitter κι έχουν δεχθεί “μήνυμα αποκλεισμού”.

Ο λογαριασμός δέχθηκε κυβερνοεπίθεση με αποτέλεσμα να μπλοκαριστούν λογαριασμοί εκατοντάδων ακολούθων, χωρίς να εξαχθούν πληροφορίες ή δεδομένα».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Φωτιά στο Πόρτο Γερμανό: Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο Συντονιστικό της Πολιτικής Προστασίας – Ενημερώθηκε για τα πύρινα μέτωπα
Ο πρωθυπουργός εξέφρασε την εμπιστοσύνη του και τη στήριξή του στις γυναίκες και τους άντρες του Πυροσβεστικού Σώματος και των υπόλοιπων σωμάτων ασφαλείας και υπηρεσιών που δίνουν τη μάχη με τις φωτιές σε εξαιρετικά αντίξοες συνθήκες
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο Συντονιστικό της Πολιτικής Προστασίας
Η ΕΛΑΣ επιμένει για τα δάνεια ΝΔ και ΠΑΣΟΚ και ζητά δέσμευση της κρατικής χρηματοδότησης και αποζημιώσεων βουλευτών
Το κόμμα του Αλέξη Τσίπρα προτείνει δέσμευση του 80% της κρατικής χρηματοδότησης των υπερχρεωμένων κομμάτων και υποχρεωτική απόδοση του 50% της βουλευτικής αποζημίωσης
ΕΛΑΣ 5