Κυριακή, 28 Απρ.
16oC Αθήνα

Νίκος Παπανδρέου: Η μητέρα μου και ο Γιώργος μένουν μαζί σε ένα νοικιασμένο διαμέρισμα στο Παλαιό Φάληρο

Νίκος Παπανδρέου: Η μητέρα μου και ο Γιώργος μένουν μαζί σε ένα νοικιασμένο διαμέρισμα στο Παλαιό Φάληρο
Πηγή φωτογραφιών: Instagram / nikospapandreou_

Ο Νίκος Παπανδρέου τοποθετήθηκε ακόμα μια φορά σχετικά με τα όσα γράφονται και λέγονται γύρω από τα περιουσιακά στοιχεία της οικογένειας του. Όπως είπε, ο πατέρας του στη διαθήκη του είχε γράψει ότι «το πιο σημαντικό κληροδότημα που αφήνω στα παιδιά μου είναι το επίθετο μου».

Ο γιος του Ανδρέα Παπανδρέου σχολίασε μάλιστα παλαιότερες αναφορές για την μητέρα του, κατά τις οποίες παρουσιάζεται να έχει καταθέσεις εκατομμυρίων στο εξωτερικό. «Η μητέρα μου Μαργαρίτα με τον αδελφό μου Γιώργο, μένουν μαζί σε ένα νοικιασμένο διαμέρισμα στο Παλαιό Φάληρο. Αυτό δείχνει ότι έχουμε παλάτια;» αναφέρει μεταξύ άλλων ο Νίκος Παπανδρέου. 

Το σχόλιο του ήρθε μετά από ερώτηση που δέχθηκε από την lifo και τον Γιάννη Πανταζόπουλο σχετικά με το «ποιο είναι το μεγαλύτερο ψέμα που έχει γραφτεί για σας;». «Όχι μόνο για μένα αλλά για όλη μου την οικογένεια. Ήταν τη μνημονιακή περίοδο, ειδικά τα χρόνια 2013-2014. Ο ΣΥΡΙΖΑ και ο Πάνος Καμμένος μας είχαν κατηγορήσει ότι έχουμε αμύθητα πλούτη. Διέδιδαν ότι η “Μαργαρίτα Παπανδρέου έχει 550 εκατομμύρια ευρώ στο εξωτερικό”. Ζήσαμε ένα τοξικό κλίμα» είπε ο Νίκος Παπανδρέου. «Η δύναμη του επιθέτου δεν μπορούσε να αποδομηθεί ιδεολογικά και αποφάσισαν να το κάνουν στοχεύοντας στο ηθικό. Μια ατελείωτη τυμβωρυχία. Έπρεπε να δημιουργήσουν την εικόνα ότι είμαστε κλέφτες. Τώρα, πόσοι ακόμη το πιστεύουν αυτό; Τι να σας πω. Το μόνο που θα απαντήσω, και το λέω για πρώτη φορά, είναι ότι η μητέρα μου Μαργαρίτα με τον αδελφό μου Γιώργο μένουν μαζί σε ένα νοικιασμένο διαμέρισμα στο Παλαιό Φάληρο. Αυτό δείχνει ότι έχουμε παλάτια; Ο πατέρας μου άλλωστε στη διαθήκη είχε γράψει «το πιο σημαντικό κληροδότημα που αφήνω στα παιδιά μου είναι το επίθετο μου» πρόσθεσε. 

Ανάρτηση του Ν. Παπανδρέου από τα γενέθλια της μητέρας του:

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nikos Papandreou (@nikospapandreou_)

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις