Συμβαίνει τώρα:
«Στο κόκκινο» Κηφισός, Αττική οδός, Λεωφόρος Αθηνών και Κηφισίας
Πολιτική

Νίκος Παπανδρέου: Στο ΠΑΣΟΚ χρειαζόμαστε απινιδωτή – Εγώ είμαι εναντίον των διαγραφών

«Δεν περισσεύουν στελέχη» τόνισε μεταξύ άλλων ο Νίκος Παπανδρέου

«Εγώ είμαι, γενικώς, εναντίον των διαγραφών και των αποκλεισμών για οποιοδήποτε άτομο στο κόμμα» είπε μεταξύ άλλων ο Νίκος Παπανδρέου, σχολιάζοντας τα όσα συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα στο ΠΑΣΟΚ.

«Ξεκινάμε και με τον κύριο Καστανίδη ο οποίος αποκλείστηκε από κάποιες ομιλίες στην Θεσσαλονίκη, από το ΠΑΣΟΚ. Διαφωνώ με αυτά.
Είναι η θέση μου ότι πρέπει να είμαστε, τώρα ειδικά, ένα ηλεκτροσόκ να πάρουμε μπρος. Δεν περισσεύουν στελέχη όπως συνηθίζουμε να λέμε» είπε ο Νίκος Παπανδρέου στην ΕΡΤ.

Και διευκρινίζοντας για το… «ηλεκτροσοκ» ο ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ συμπλήρωσε γελώντας ότι το κόμμα χρειάζεται… «απινιδωτή».
«Θέλουμε τον απινιδωτή. Υπάρχει όμως. Θα τον βρούμε».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Χατζηδάκης για αυξήσεις στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια: Εξετάζονται παρεμβάσεις, είμαστε ήδη σε συζητήσεις με τις εταιρείες
Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης μίλησε για συγκράτηση της ακρίβειας λόγω της κρίσης στη Μέση Ανατολή και εξέφρασε αισιοδοξία του για τη φετινή τουριστική πορεία
Πλοίο, επιβάτες, ακτοπλοϊκά
Η Κωνσταντοπούλου δημοσίευσε βίντεο από τον καυγά της στη Βουλή με τους Μαρκόπουλο και Λαζαρίδη: «Με λέει γυμνοσάλιαγκα», «Τραμπούκοι»
Η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας συνοδεύει την ανάρτησή της με αιχμές κατά της ΝΔ και το hashtag #parakratos, μετά το επεισόδιο στην Ολομέλεια
Λαζαρίδης και Μαρκόπουλος, βίντεο Κωνσταντοπούλου
12
Νίκος Παπανδρέου για Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλο: Η ποινικοποίηση διαφορετικών απόψεων δεν είναι μέρος της ταυτότητας του ΠΑΣΟΚ
Ο ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ ασκεί κριτική στην απόφαση του Νίκου Ανδρουλάκη, υπογραμμίζοντας ότι το κόμμα δεν είναι «μονοπρόσωπο» και δεν έχει ανάγκη «συρρίκνωσης»
Νίκος Παπανδρέου