Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Νίκος Παπανδρέου: Ζήτησα εξηγήσεις από τον Ανδρέα και μου είπε: Ερωτεύτηκα (VIDEO)

Νίκος Παπανδρέου: Ζήτησα εξηγήσεις από τον Ανδρέα και μου είπε: Ερωτεύτηκα (VIDEO)

«Δεν είναι ευχάριστο να μαθαίνεις τι γίνεται στο δωμάτιο των γονιών σου». Ο Νίκος Παπανδρέου προλογίζει μεν το βιβλίο της μητέρας του, Μαργαρίτας, παραδέχεται πως όσα αποκαλύπτονται δεν του ήταν ευχάριστα αλλά στηρίζει την απόφασή της να το εκδώσει.

Η συγγραφή του βιβλίου «Έρωτας και Εξουσία», που φέρνει στο φως άγνωστες πτυχής της σχέσης της Μαργαρίτας Παπανδρέου με τον Ανδρέα Παπανδρέου, ξεκίνησε λίγο μετά το θάνατο του ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ, σταμάτησε για σχεδόν 20 χρόνια και ξεκίνησε ξανά όταν η Μαργαρίτα Παπανδρέου αποφάσισε πως ήθελε να πει τη δική της αλήθεια πριν πεθάνει.

«Δεν είναι ευχάριστο να μαθαίνεις τι γίνεται στο δωμάτιο των γονιών σου» είπε ο Νίκος Παπανδρέου μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Mega. «Αλλά η δική μας οικογένεια ήταν πάντα ανοιχτή και όλοι ήξεραν», πρόσθεσε. «Ήθελε να πει και τα καλά και τα σκάρτα» σημείωσε.

Αναφερόμενος στο διαζύγιο του Ανδρέα Παπανδρέου με τη Μαργαρίτα, ο Νίκος Παπανδρέου θυμήθηκε πως ήταν σχεδόν 30 ετών τότε. Όπως είπε, πήρε το μέρος της μητέρας του και αποκάλυψε πως είχε πάει στον πατέρα του για να ζητήσει εξηγήσεις και εκείνος του είπε «έχεις ερωτευτεί ποτέ;». «Λέω “ναι”. “Έ ερωτεύητηκα”» είπε ο Ανδρέας και η συζήτηση σταμάτησε εκεί.

Θυμήθηκε επίσης πως όταν επί Χούντας «φύγαμε για το Παρίσι και ήμασταν επτά άτομα σε ένα διαμέρισμα, είχαμε στο τραπέζι ένα κοτόπουλο και το κοιτούσαμε για να δούμε πως θα μοιραστεί στα εφτά».

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε