Πολιτική

Νίκος Παππάς: «Δεν αισθάνομαι καμία απειλή από τον Στέφανο Κασσελάκη»

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

«Δεν αισθάνομαι καμία απειλή από τον Στέφανο Κασσελάκη», τόνισε ο Νίκος Παππάς μόλις λίγα 24ωρα μετά το Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ και στην τελική ευθεία για την ανάδειξη προέδρου στο κόμμα.

Μάλιστα, ο Νίκος Παππάς απηύθυνε έκκληση να πέσουν οι τόνοι στον ΣΥΡΙΖΑ για την υποψηφιότητα του Νίκου Κασσελάκη. Όπως σημείωσε ο ίδιος, οι νέες υποψηφιότητες μπορούν να προκαλέσουν το ενδιαφέρον των πολιτών και να τους ενθαρρύνει να συμμετέχουν στην εκλογική διαδικασία. Με τις εκλογές για την ανάδειξη προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ να έχουν μπει στην τελική ευθεία, ο Νίκος Παππάς τόνισε πως το ενδιαφέρον αναθερμαίνεται και εκτιμά πως η συμμετοχή θα είναι σοβαρή.

«Έχουν ξεδιπλωθεί οι περισσότερες ατζέντες, υπάρχουν κενά βεβαίως που πρέπει να προσδιοριστούν», είπε.

Ο Νίκος Παππάς ανέφερε πως δεν αισθάνεται απειλή από τον Στέφανο Κασσελάκη, τονίζοντας πως οι νέες υποψηφιότητες μπορούν να προκαλέσουν το ενδιαφέρον των πολιτών και να τους ενθαρρύνει να συμμετέχουν στην εκλογική διαδικασία.

«Ο καθένας έχει δικαίωμα να κριθεί για την πορεία του και την ατζέντα του», επεσήμανε, μιλώντας στο MEGA το πρωί της Δευτέρας (04.09.23). 

«Πρέπει να διαφυλάξουμε την στρατηγική μας, που λέει ότι είμαστε κόμμα αριστερής δημοκρατικής προοδευτικής παράταξης. Υπάρχουν απόψεις που λένε ότι πρέπει να μείνουμε ριζοσπαστική αριστερά και άλλες απόψεις – που διαφωνώ βαθιά – που λένε ότι αυτές οι έννοιες δεν έχουν νόημα να τις χρησιμοποιούμε», πρόσθεσε ακόμη.

«Με την επιλογή του ο Τσίπρας δεν άφησε περιθώριο παρερμηνειών»

Αναφερόμενος στον Αλέξη Τσίπρα, είπε ότι «έκανε μία επιλογή που δεν άφησε περιθώριο παρερμηνειών με τη στάση του».

«Έχει κάθε δικαίωμα να επιλέξει το πως θα διαφυλάξει αυτό που υποσχέθηκε από την πρώτη στιγμή. Είπε ότι θα είναι ουδέτερος. Είναι ο de facto εγγυητής της ενότητας», συμπλήρωσε ο κ. Παππάς.

Δήλωσε δε πως οποιοσδήποτε βγει πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, τα στελέχη του θα παραμείνουν ενωμένα και θα εργαστούν πάνω στη σχέση τους με τον λαό και τις προσδοκίες του.

Περί τοξικής αρρενωπότητας

Αναφερόμενος στη δήλωση της Έφης Αχτσιόγλου περί τοξικής αρρενωπότητας κατά τη διάρκεια της ομιλίας της στο διαρκές συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ, είπε:

«Έχουμε δείξει ότι είμαστε έτοιμοι να υπερασπιστούμε ο ένας τον άλλον, και στις συκοφαντίες, και στα περιστατικά σεξισμού, ομοφοβίας ή ακόμα περισσότερο φυσικής βίας. Εδώ πρέπει να τραβηχτεί μία καθαρή γραμμή».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Πιερρακάκης: Τα μέτρα ακούνε την κοινωνία και δίνουν ανάσα – Απολύτως σωστή η απόφαση για εκλογές την επόμενη άνοιξη
«Στόχος να αυξηθεί το διαθέσιμο εισόδημα - Δεν υπάρχει plan b, ο δημοσιονομικός χώρος είναι αυτός - Να έχουμε μία χώρα που δίνει το χέρι της, όχι που κουνάει το δάχτυλο»
Ο υπουργός Οικονομικών Κυριάκος Πιερακάκης στη συνάντηση των υπουργών Οικονομικών στις Βρυξέλλες
8
Στην Αίγυπτο ο Μητσοτάκης: Τετ α τετ με Αλ Σίσι και τριμερής με Χριστοδουλίδη – Στην ατζέντα θαλάσσιες ζώνες, Λιβύη, ενέργεια και Μονή Σινά
Η στρατηγική σχέση Αθήνας, Λευκωσίας και Καΐρου και το μήνυμα σταθερότητας στην Ανατολική Μεσόγειο, στον απόηχο των κινήσεων της Τουρκίας στην περιοχή
Χριστοδουλίδης, Αλ Σίσι, Μητσοτάκης
Άδωνις Γεωργιάδης κατά ΣΥΡΙΖΑ για Novartis: «Αντί να μου ζητήσουν συγγνώμη, ζητούν και τα ρέστα»
Σφοδρή απάντηση του υπουργού Υγείας μετά το αίτημα για ανάσυρση της δικογραφίας των «αδιευκρίνιστων» ποσών - «Η αγωνία των Συριζαίων να περάσουν το 3% τους έχει οδηγήσει στον πλήρη παραλογισμό»
Άδωνις Γεωργιάδης 9
ΕΛΑΣ κατά Μητσοτάκη για τα μέτρα της ΔΕΘ: «Υποσχετικές αλαζονείας και παραπλάνησης»
Το νέο κόμμα του Αλέξη Τσίπρα αποδομεί τις εξαγγελίες για μισθούς, συντάξεις και Δημόσιο και αντιπαραβάλλει το δικό του πρόγραμμα - «Στασιμότητα και διαφθορά ή εντιμότητα και πρόοδος»
Μητσοτάκης, ΔΕΘ