Πολιτική

Νίκος Ρωμανός: Ο Στέφανος Κασσελάκης εκπροσωπεί τις παθογένειες που έφτασαν τη χώρα στο χείλος της καταστροφής

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Με αιχμηρό τρόπο σχολίασε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Νίκος Ρωμανός, τη συνέντευξη που έδωσε στο Open ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, το βράδυ της Δευτέρας (3.6.24).

«Η επικοινωνιακή στρατηγική που ακολουθώ, είναι δικό μου μυστικό», τόνισε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, ενώ επιτέθηκε και πάλι στην κυβέρνηση και στον Κυριάκο Μητσοτάκη λέγοντας πως «δεν έχει επιχειρήματα και μιλάει για τον πόθεν έσχες μου».

«Ξεκινάμε από το μόνο θετικό: Παρά τα πολλά νεύρα, την επιθετικότητα και την αλαζονεία, ο κ. Κασσελάκης κατάφερε να ολοκληρώσει την αποψινή συνέντευξη χωρίς να το βάλει στα πόδια», δήλωσε ο Νίκος Ρωμανός.

«Πέραν τούτου ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ απέδειξε για μια ακόμα φορά ότι εκπροσωπεί όλες τις παθογένειες που έφτασαν τη χώρα στο χείλος της καταστρπφής, σε νέο περιτύλιγμα: ψέμα, λαϊκισμό, χυδαιότητα, άγνοια και παντελή έλλειψη σοβαρότητας», κατέληξε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
ΟΠΕΚΕΠΕ: Ερωτήματα από την έκθεση Τυχεροπούλου – Τι σημαίνουν για την πλειονότητα των βουλευτών των οποίων ήρθη η ασυλία
Το πόρισμα που παραδόθηκε θέτει ζήτημα ζημίας στα ευρωπαϊκά κονδύλια και δημιουργεί προβληματισμό για τη χρονική αλληλουχία των κινήσεων της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας
Παρασκευή Τυχεροπούλου, ΟΠΕΚΕΠΕ
Θεώνη Κουφονικολάκου για ΕΛΑΣ: Τα οικονομικά μας είναι διαφανή, ο κ. Γεωργιάδης να μας φέρει τον φάκελο για τα 530 εκατ. ευρώ χρέη της ΝΔ
«Ποτέ δεν υπήρξε αμφισβήτηση για την εντιμότητα του Αλέξη Τσίπρα» ανέφερε η εκπρόσωπος της ΕΛΑΣ, τονίζοντας πως «δεν σκεφτόμαστε σε αυτή τη φάση μετεκλογικές συνεργασίες»
Η Θεώνη Κουφονικολάκου 19
Σφοδρά πυρά ΠΑΣΟΚ για κόμμα Τσίπρα και δημοσκοπήσεις: «Συγκεκριμένα σύστημα επιδιώκουν τη διατήρηση της ΝΔ στη διακυβέρνηση»
Η Χαριλάου Τρικούπη καταγγέλλει «επιχείρηση χειραγώγησης της κοινής γνώμης» και θέτει ερωτήματα για τις τελευταίες έρευνες - «Η στατιστική σηκώνει τα χέρια ψηλά»
Παρουσίαση νέου κόμματος Τσίπρα 13