Πολιτική

Νίκος Βούτσης για… υπουργός Οικονομικών! Το “νοικοκύρεμα” των οικονομικών της Βουλής

Τις... διαχειριστικές του ικανότητες στα οικονομικά φαίνεται πως εξασκεί ο πρόεδρος της Βουλής, Νίκος Βούτσης. Οι αριθμοί για τα αποθεματικά.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Το παρασκήνιο μεταφέρει η στήλη του ΒΗΜΑτοδότη… Αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα:

Ποιος να το’ λεγε ότι ο Νίκος Βούτσης κρύβει μέσα του έναν μάνατζερ. Τουλάχιστον ως προς το νοικοκύρεμα των οικονομικών της Βουλής, με 400.000 κέρδη από τόκους από τη μετακίνηση των αποθεματικών ύψους 60.000.000 ευρώ στην Τράπεζα της Ελλάδος.

Ως το τέλος του έτους το ποσό αναμένεται να πλησιάσει το 1.000.000 ευρώ και θα ήταν αρκετά μεγαλύτερο αν η Ζωή κωνσταντοπούλου δεν είχε στυλώσει τα πόδια πέρυσι το καλοκαίρι.

Άλλες 400.000 ευρώ θα εξοικονομηθούν από ενοίκια εξαιτίας της μεταστέγασης γραφείων της Βουλής από την Αμαλίας σε φθηνότερο κτίριο της Βασ. Σοφίας.

Όπου να’ ναι ολοκληρώνεται και η καταγραφή για πρώτη φορά όλης της κινητής και ακίνητης περιουσίας της Βουλής προκειμένου να αξιοποιηθεί αποτελεσματικά. Το έργο δεν είναι εύκολο καθώς πηγές που γνωρίζουν μιλούν για χαοτική κατάσταση”.

Πηγή: ΒΗΜΑτοδότης

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κυριάκος Μητσοτάκης: Τα «καρφιά» προς Σαμαρά και Καραμανλή, το timing της συνέντευξης και το ξεκάθαρο «δεν παραιτούμαι»
Μήνυμα με πολλούς αποδέκτες από τον Κυριάκο Μητσοτάκη - Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έθεσε ανοιχτά τον Αντώνη Σαμαρά στην κρίση των Νεοδημοκρατών, σε σχέση με τα σχέδια του για την ίδρυση κόμματος
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης 7
Κυριάκος Μητσοτάκης: Εκλογές θα γίνουν την άνοιξη του 2027 – Δε μπορώ να διανοηθώ ότι ο Σαμαράς θα κάνει κόμμα για να ζημιώσει την παράταξη
«Εσάς αν σας πάρουν 3 φορές το δίπλωμα μπορείτε να οδηγήσετε; Στον κύριο Τσίπρα οι Έλληνες πήραν 3 φορές το δίπλωμα» - «Αν ο κύριος Σαμαράς πιστεύει αυτά που λέει για την εξωτερική πολιτική, δεν υπάρχει περιθώριο να γεφυρωθεί το χάσμα» - «Δέχομαι εισηγήσεις για πρόωρες εκλογές»
Κυριάκος Μητσοτάκης
435