Πολιτική

Νίκος Χαρδαλιάς: Αναβάλλονται οι αυριανές επισκέψεις του σε στρατόπεδα σε Ιωάννινα, Άραξο και Ανδραβίδα

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ραγδαίες οι εξελίξεις γύρω από τον Νίκο Χαρδαλιά. Ο μέχρι στιγμής υφυπουργός Εθνικής Άμυνας αναμένεται τις επόμενες ώρες να ανακοινωθεί ως ο εκλεκτός του πρωθυπουργού και προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκου Μητσοτάκη για την Περιφέρεια Αττικής.

Για τον λόγο αυτό, λοιπόν, «παγώνουν» και οι επισκέψεις του Νίκου Χαρδαλιά, σε στρατιωτικές μονάδες σε Πετσάλι Ιωαννίνων, Άραξο και Ανδραβίδα, οι οποίες επιθεωρήσεις είχαν προγραμματιστεί για τη Δευτέρα, 31 Ιουλίου.

Ο επαναπρογραμματισμός των επιθεωρήσεων και αξιολογήσεων των μέτρων ασφαλείας και πυρασφαλείας σε σχηματισμούς και μονάδες των Ενόπλων Δυνάμεων θα ανακοινωθεί σε αυριανή (σ.σ. 31.07.2023) ενημέρωση.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, η υποψηφιότητα Χαρδαλιά για την Περιφέρεια Αττικής στις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές, έχει «κλειδώσει», καθώς αναμένεται να ανακοινωθεί επίσημα, τις επόμενες ώρες.

Ειδικότερα, ο Νίκος Χαρδαλιάς πήρε το χρίσμα της Νέας Δημοκρατίας για να διεκδικήσει τη μεγαλύτερη Περιφέρεια της χώρας στις εκλογές του Οκτωβρίου και μάλιστα, όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ενώ το μεσημέρι της Κυριακής (30.07.23) βρέθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου.

Σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές, ο κ. Χαρδαλιάς, επιστρέφοντας από τα στρατόπεδα, τα οποία επισκέφθηκε την Κυριακή (30.07.2023) για να επιθεωρήσει τα συστήματα πυρασφάλειας, είχε συνάντηση στο Μαξίμου, με τον υπουργό Επικρατείας, Σταύρο Παπασταύρου και τον υφυπουργό παρά τω πρωθυπουργώ, Γιάννη Μπρατάκο.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Με ΑΙ και νομοσχέδιο για τις συγκοινωνίες ο Μητσοτάκης στο υπουργικό συμβούλιο: Οδηγίες για τις εκλογές και μήνυμα ετοιμότητας
Δικαστική Αστυνομία, Κώδικας Αντιντόπινγκ και ερανιστικά νομοσχέδια των υπουργείων Εσωτερικών και Ανάπτυξης, στο επίκεντρο του Συμβουλίου - Σήμερα και η πρώτη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Γραμματείας της ΝΔ
Κυριάκος Μητσοτάκης
Ο Αλέξης Τσίπρας «οργώνει» τη χώρα και παίρνει τον δρόμο για τις κάλπες
Τη Δευτέρα 2 Νοεμβρίου, ο κύκλος των επισκέψεων συνεχίζεται στη Μεσσηνία - Ο Αλέξης Τσίπρας θα επισκεφθεί στις 13.00 το Νοσοκομείο Καλαμάτας και θα συζητήσει με τους εργαζομένους στο αμφιθέατρο του νοσοκομείου
Αλέξης Τσίπρας, ΕΛΑΣ