Πολιτική

Νίκος Χαρδαλιάς: Έριξε το σταυρό από τη φρεγάτα «Αιγαίον»

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

O υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Χαρδαλιάς, ανήμερα των Θεοφανείων επισκέφθηκε τη φρεγάτα «Αιγαίον», που εκτελεί χρέη πλοίου «φυλακής σκοπούντος» στο Βόρειο Αιγαίο.

Στη διάρκεια της επίσκεψης, ο κύριος Χαρδαλιάς παρέστη στην τελετή Αγιασμού των υδάτων στο πλαίσιο εορτασμού των Θεοφανείων, που έγινε στο κατάστρωμα του πλοίου.

Ο υφυπουργός ενημερώθηκε από τον κυβερνήτη για την αποστολή της φρεγάτας, συνομίλησε και αντάλλαξε ευχές με το πλήρωμα της, το οποίο και βρίσκεται σε υψηλότατη επιχειρησιακή ετοιμότητα ανάληψης οποιασδήποτε επιχειρησιακής δράσης.

«… Την επαύριον ήσαν Φώτα. Την άλλην ημέραν Ολόφωτα…»! αναφέρει σε ανάρτησή του στο Facebook ο Ν. Χαρδαλιάς και, μεταξύ άλλων, προσθέτει: «Η αναφορά του Παπαδιαμάντη να συντροφεύει και να φωτίζει κάθε μας ημέρα, υπερκεράζοντας όλα τα προβλήματα και όλες τις δυσκολίες».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Νέες αιχμές κατά της Μαρίας Καρυστιανού και της Μαρίας Γρατσία από στέλεχος του κόμματος: «Ε όχι κι έτσι βρε Μαρίες»
Καταγγέλλει την ηγεσία της «Ελπίδας για τη Δημοκρατία», υποστηρίζοντας ότι «και μόνο στο άκουσμα της λέξης "καταστατικό" έπαιρνε depon» και ότι «έκανε τα πάντα να διώχνει τους πολίτες»
Η Μαρία Καρυστιανού
Σύγκρουση ελικοπτέρων στην Ψάθα: Η αντιπολίτευση ζητεί πλήρη διερεύνηση της τραγωδίας – «Οι ευθύνες δεν θα θαφτούν στις στάχτες»
Συλλυπητήρια για τους δύο νεκρούς και αιχμές κατά της κυβέρνησης από τα κόμματα - Στο επίκεντρο οι συνθήκες του δυστυχήματος, η ασφάλεια των πληρωμάτων και ο σχεδιασμός της Πολιτικής Προστασίας
Σύγκρουση ελικοπτέρων στην Ψάθα 6