Πολιτική

Νηνεμία στην Σύνοδο του ΝΑΤΟ – Κουβέντα από τον Ερντογάν για την Ελλάδα – Δεν χρειάστηκε να απαντήσει ο Μητσοτάκης

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Στα θέματα της ατζέντας της Συνόδου του ΝΑΤΟ και μόνο αναφέρθηκε στην στην τοποθέτησή του ο Έλληνας πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης στην ομιλία του ενώπιον των ξένων ηγετών.

Σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές ο κ. Μητσοτάκης επιδοκίμασε το γεγονός ότι το ΝΑΤΟ αντέδρασε με ενότητα, ταχύτητα και αποφασιστικότητα στο θέμα της ρωσικής εισβολής στην Ουκρανία. 

Ο κ. Μητσοτάκης, σύμφωνα πάντα με πληροφορίες, τόνισε πρέπει να συνεχίσει να κάνει το ίδιο η συμμαχία και πως  είναι σημαντικό οι κυρώσεις να εφαρμόζονται από όλα τα μέλη της συμμαχίας.

Ο πρωθυπουργός εξέφρασε επίσης την ικανοποίησή του για το γεγονός ότι σήμερα θα απευθυνθεί πρόσκληση στην Σουηδία και την Φινλανδία να γίνουν το 31ο και 32ο μέλος του ΝΑΤΟ.

Κουβέντα από τον Ερντογάν

Ο Τούρκος Πρόεδρος, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν δεν έθεσε κανένα από τα θέματα στα οποία αναφερόταν όλο το προηγούμενο διάστημα με κυρίαρχο αυτό της αποστρατιωτικοποίησης των νησιών, ούτε απείλησε την Ελλάδα μιλώντας νωρίτερα ενώπιον των ηγετών του ΝΑΤΟ στη Μαδρίτη.

Ο Ερντογάν σύμφωνα με πληροφορίες, έκανε νύξεις για την τρομοκρατία με αναφορές στον Φετουλάχ Γκιουλέν και στο PKK. 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
«Βολές» κατά του Νίκου Ανδρουλάκη από Τούρκο αντιναύαρχο, εκ των «αρχιτεκτόνων» της «Γαλάζιας Πατρίδας»
«Στην Καππαδοκία βρίσκεται ένα ζωντανό κομμάτι της ιστορίας του Ελληνισμού» είχε αναφέρει ο Νίκος Ανδρουλάκης, σε δική του ανάρτηση, μετά την επίσκεψή του στην περιοχή
Νίκος Ανδρουλάκης
Γεωργιάδης για το ακίνητο Ανδρουλάκη: «Είναι αστείο να παίρνει μίσθωμα 1.000 ευρώ» – «Επαναλαμβάνει ψεύδη και συκοφαντίες» απαντά το ΠΑΣΟΚ
«Κανείς δεν νοικιάζει ακίνητο στο Δημόσιο χωρίς να το θέλει, για να το κάνει το ακίνητο μπαίνει σε διαγωνιστική διαδικασία» λέει ο υπουργός Υγείας - «Ο διαγωνισμός, οι προσφορές και η επιλογή έγιναν επί ΝΔ το 2009» απαντά το ΠΑΣΟΚ
Άδωνις Γεωργιάδης
Το μήνυμα του Κυριάκου Μητσοτάκη για την μαύρη επέτειο της Γενοκτονίας των Ποντίων - «Οφείλουμε στην ποντιακή κοινότητα χρέος ευγνωμοσύνης»
«Με αφορμή την Ημέρα Μνήμης για τη Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου, ανατρέχουμε με συγκίνηση σε ένα από τα πιο τραγικά κεφάλαια της σύγχρονης ιστορίας: τη συστηματική εξόντωση 353.000 συμπατριωτών μας», έγραψε στα social media ο πρωθυπουργός
Κυριάκος Μητσοτάκης