Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Νοτοπούλου για Στέφανο Κασσελάκη: Θα είμαστε δίπλα στο νέο πρόεδρο – Σκληρή αυτοκριτική στο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ

Νοτοπούλου για Στέφανο Κασσελάκη: Θα είμαστε δίπλα στο νέο πρόεδρο – Σκληρή αυτοκριτική στο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ

Στο Live News και τον Νίκο Ευαγγελάτο μίλησε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Κατερίνα Νοτοπούλου που αναφέρθηκε στο νέο πρόεδρο, Στέφανο Κασσελάκη.

Όπως τόνισε Κατερίνα Νοτοπόυλου ο ΣΥΡΙΖΑ, μετά την εκλογή του νέου προέδρου, Στέφανου Κασσελάκη, επιθυμεί να παίξει τον ρόλο που επιθυμεί η κοινωνία, εκείνον της αξιωματικής αντιπολίτευσης και να δώσει διέξοδο στα προβλήματα των πολιτών.

Αναφορικά με το συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ, η αυτοκριτική θα είναι σκληρή και μέσα από αυτή τη διαδικασία θα βγουν χρήσιμα συμπεράσματα. Παράλληλα, τόνισε πως μέσα από το συνέδριο το κόμμα θα οδηγηθεί στη σύνθεση των διαφορετικών απόψεων και θα καθοριστεί ο προγραμματικός του λόγος.

«Κανείς δεν περισσεύει σε αυτή τη μάχη. Πρέπει να είμαστε στην πρώτη γραμμή με τη νέα ηγεσία, δίπλα στον νέο πρόεδρο, τον Στέφανο Κασσελάκη. Αλλά έχουμε ένα κόμμα που πρέπει να αλλάξει. Αυτό ήταν σαφές μήνυμα της κοινωνίας», δήλωσε και υπογράμμισε πως χρονικό ορόσημο είναι οι ευρωεκλογές.

«Κάποιοι πίστευαν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είχε τελειώσει. Ήρθαν οι πολίτες και έστειλαν ισχυρό μήνυμα, ότι είμαστε εδώ», ανέφερε.

Τέλος, η Κατερίνα Νοτοπούλου ανέφερε πως ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει να είναι ένα σύγχρονο κόμμα, το οποίο προϋποθέτει τη συμμετοχή και την κατάθεση ιδεών από τα στελέχη του.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις