Πολιτική

Novartis: Σαμαράς, ο μόνος που κατονομάζει ευθέως τον Τσίπρα!

Ραγδαίες οι εξελίξεις στην υπόθεση Novartis, με το υπόμνημα του Αντώνη Σαμαρά να βλέπει το "φως" της δημοσιότητας. Ο πρώην πρωθυπουργός κατονομάζει απερίφραστα τον... διάδοχό του ως "ιθύνοντα νου των προστατευόμενων ψευδομαρτύρων". Είναι ο μόνος από όσους έχουν καταθέσει μέχρι στιγμής που αναφέρεται ονομαστικά στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ. Δείτε αναλυτικά όλα όσα κατέθεσε ο Αντώνης Σαμαράς.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Οι εξελίξεις στην υπόθεση Novartis “τρέχουν” με καταιγιστικούς ρυθμούς και οι αποκαλύψεις διαδέχονται η μία την άλλη.

Τι κι αν η κυβέρνηση της ΝΔ αποφάσισε να προτείνει Προανακριτική για τον κ. Παπαγγελόπουλο και όχι τον Αλέξη Τσίπρα;

[read4more]

Ο Αλέξης Τσίπρας μπαίνει στο “κάδρο” της… ονοματολογίας, καθώς ο προκάτοχός του, επίσης πρώην πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, τον κατονομάζει ανοιχτά στο υπόμνημα που κατέθεσε για την υπόθεση της Novartis!

Είναι ο μόνος από όσους έχουν καταθέσει μέχρι στιγμής για την υπόθεση που αναφέρει ανοιχτά το όνομά του. Και όχι μία, ούτε δύο, αλλά… είκοσι έξι φορές (!) στο πολυσέλιδο υπόμνημά του!

Ο Αντώνης Σαμαράς, στην κατάθεσή του που περιλαμβάνεται στην δικογραφία που βρίσκεται στη Βουλή κατονομάζει επίσης και τον Δημήτρη Παπαγγελόπουλο, ως τον περίφημο “Ρασπούτιν”.

“Δείχνει” τους κ.κ. Τσίπρα – Παπαγγελόπυλο ως τα άτομα που βρίσκονται πίσω από την υπόθεση Novartis. «Σε όλες τις μηνυόμενες πράξεις των ανωτέρω εισαγγελικών λειτουργών και των προστατευόμενων ψευδομαρτύρων ιθύνων νους είναι ο τέως πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας», ανέφερε.

«Όλες οι ενέργειες των Εισαγγελέων ήταν προσχεδιασμένες και σε πλήρη γνώση και καθ’ υπόδειξη των τελευταίων: Ο κ. Τσίπρας αποφάσισε και παρήγγειλε την κατασκευή της σκευωρίας, ο κ. Παπαγγελόπουλος, λόγω των ιδιοτήτων του, μερίμνησε ως «Ρασπούτιν» για την υλοποίησή της υποδεικνύοντας ενέργειες στην ευνοούμενή του Εισαγγελέα Διαφθοράς, βρέθηκαν οι πρόθυμοι μάρτυρες που κατέθεταν ό,τι κατά την εκάστοτε πολιτική συγκυρία εξυπηρετούσε τους μικροπολιτικούς σχεδιασμούς του κ. Τσίπρα», αναφέρει μεταξύ άλλων ο πρώην πρωθυπουργός.

Click4more: Νovartis: Σενάρια για προανακριτική – εξπρές και επιστροφή του φακέλου στη Δικαιοσύνη

Επιπρόσθετα, σε άλλο σημείο τονίζει: «Σε όλες τις μηνυόμενες πράξεις των ανωτέρω εισαγγελικών λειτουργών και των προστατευόμενων ψευδομαρτύρων ιθύνων νους είναι ο τέως πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας».

Δείτε ολόκληρο το υπόμνημα του Αντώνη Σαμαρά για την υπόθεση Novartis

[pdf-embedder url=”https://www.newsit.gr/wp-content/uploads/2019/09/samaras_ypomnhma_1809_1.pdf”]

Φωτογραφίες αρχείου: Intime.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Διάβημα της Αθήνας στο Ισραήλ για τους ακτιβιστές του στολίσκου Global Sumud Flotilla: «Απαράδεκτη και καταδικαστέα συμπεριφορά, να απελευθερωθούν άμεσα οι Έλληνες πολίτες»
Η Αθήνα ζητεί πλήρη σεβασμό στο διεθνές ανθρωπιστικό δίκαιο και άμεση απελευθέρωση των Ελλήνων πολιτών
Ακτιβιστές
18
Νέο μήνυμα της Αθήνας στην Τουρκία για τη «Γαλάζια Πατρίδα»: Είμαστε προετοιμασμένοι για όλα τα σενάρια, ξεκάθαρο το καθεστώς στο Αιγαίο
Η ελληνική πλευρά παρακολουθεί τις κινήσεις της Άγκυρας, υπενθυμίζοντας ότι το νομικό πλαίσιο για τα νησιά, την υφαλοκρηπίδα και την ΑΟΖ είναι σαφές
Ο χάρτης της Γαλάζιας Πατρίδας
ΣΥΡΙΖΑ μετά την άρνηση του εισαγγελέα Τζαβέλλα: Να συγκληθεί άμεσα η Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής
Παράλληλα καταλογίζει στον πρόεδρο της Επιτροπής, Αθανάσιο Μπούρα ότι για τις μεθοδεύσεις αυτές «που μαρτυρούν τον πανικό της ΝΔ» είναι «σε αγαστή συνεργασία με το Μαξίμου»
ΣΥΡΙΖΑ
Καραχάλιος για Καρυστιανού και τα περί «εντολής από τη Ρωσία»: «Δεν αντιλαμβάνεται ότι πολλές λέξεις δεν είναι μονοσήμαντες»
Ο επικοινωνιολόγος απάντησε και στην καταγγελία της ότι κρυβόταν για να αποφύγει το αυτόφωρο, σχολιάζοντας τη... μύτη της Μαρίας Καρυστιανού
Μαρία Καρυστιανού / Νίκος Καραχάλιος
6