Πολιτική

Ντιμπέιτ: Έξαλλη η Ζωή Κωνσταντοπούλου! Ζητά συμμετοχή μαζί με Βαρουφάκη, Βελόπουλο!

Η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας, Ζωή Κωνσταντοπούλου, ζητά επισήμως να συμμετάσχει στο ντιμπέιτ των πολιτικών αρχηγών και... όχι μόνη της.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Τη συμμετοχή της προέδρου της, Ζωής Κωνσταντοπούλου, στο ντιμπέιτ των πολιτικών αρχηγών ζητά η «Πλεύση Ελευθερίας».

Τι λέει η Ζωή Κωνσταντοπούλου για το ντιμπέιτ

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του κόμματος, ζητείται η συμμετοχή της κας Κωνσταντοπούλου «λόγω του θεσμικού ρόλου που κατείχε στο 3ο τη τάξει αξίωμα της χώρας, καθώς και του ποσοστού που μας ξεχώρισε στις πρόσφατες ευρωεκλογές, με τον χαρακτήρα που δόθηκε σε αυτές από Κυβέρνηση και Αντιπολίτευση».

Click4more: “Όποτε θέλετε” η θέση του ΣΥΡΙΖΑ μετά το “μπλόκο” για το debate!

Η Πλεύση Ελευθερίας αναφέρει επίσης ότι «Το ίδιο επιθυμούμε να ζητήσουμε και για άλλα κόμματα που ξεχώρισαν στις ευρωεκλογές όπως του κου Βαρουφάκη και του κου Βελόπουλου, αν φυσικά επιθυμούν να έχουν εκπρόσωπο».

Καταλήγει, δε, τονίζοντας: «Η παρουσία μας απέναντι στον κύριο Τσίπρα και στον κύριο Μητσοτάκη, όπως και στους υπόλοιπους κοινοβουλευτικούς αρχηγούς, είναι αναγκαία σε αυτές τις εξαιρετικά κρίσιμες εκλογές για τη χώρα και ελπίζουμε να μην έχουν λόγους να φέρουν αντίρρηση για αυτή».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
ΕΛΑΣ: Έκθετη η κυβέρνηση με την ηλεκτρική διασύνδεση και το τουρκολιβυκό μνημόνιο – Μετράμε εθνικές ήττες
Στο στόχαστρο του κόμματος Τσίπρα οι χειρισμοί Γεραπετρίτη - Η Αμαλίας ζητεί εξηγήσεις για τη μη επιβολή κυρώσεων στην Τουρκία και την καθυστέρηση στην επέκταση των χωρικών υδάτων
Ελληνική Αριστερή Συμπαράταξη (ΕΛΑΣ) 11
Σωτήρης Σέρμπος στο newsit.gr για το τουρκολιβυκό μνημόνιο: «Η Ελλάδα δεν διαθέτει μόχλευση στη Λιβύη – Η ευρωπαϊκή αλληλεγγύη δεν αρκεί χωρίς παρουσία στο πεδίο»
Ο καθηγητής Διεθνούς Πολιτικής του ΔΠΘ και πρώην διπλωματικός σύμβουλος αναλύει πώς η Τουρκία ενίσχυσε την επιρροή της, τις αδυναμίες της ελληνικής στρατηγικής και τους κινδύνους για την ηλεκτρική διασύνδεση, τα 12 ναυτικά μίλια και την Ανατολική Μεσόγειο
Χαλίφα Χαφτάρ 20