Τετάρτη, 17 Απρ.
20oC Αθήνα

Ντιμπέιτ: “Πόλεμος” κι από το ΚΚΕ! “Δεν αλλάζουμε ξανά τον σχεδιασμό μας”!

ντιμπέιτ

Οι εξελίξεις στο πολιτικό σκηνικό γύρω από το ντιμπέιτ είναι ραγδαίες, με το ΚΚΕ να στέλνει σαφή μηνύματα μετά τις τελευταίες εξελίξεις.

Το ΚΚΕ, σύμφωνα με σχετική ενημέρωση, από την πρώτη στιγμή που συζητήθηκε το θέμα του ντιμπέιτ στην αρμόδια διακομματική επιτροπή, προσπάθησε εποικοδομητικά να συμβάλει στην πραγματοποίησή του.

Τι λέει το ΚΚΕ για το ντιμπέιτ

Παρά το γεγονός ότι είχε προγραμματισμένη κεντρική προεκλογική συγκέντρωση στη Θεσσαλονίκη, την 1η Ιουλίου, δέχτηκε να μεταθέσει την ημερομηνία προκειμένου να διευκολύνει.

Επίσης, με προτάσεις στη διακομματική επιτροπή, συνέβαλε έτσι ώστε η όλη διαδικασία του ντιμπέιτ να είναι όσο γίνεται πιο ζωντανή.

Με βάση αυτό το δεδομένο – επισημαίνεται στην ίδια ενημέρωση – το ΚΚΕ καθόρισε την προεκλογική του δραστηριότητα και μάλιστα σε ένα σύντομο χρόνο που δεν τον επέλεξε το ίδιο.

Το ταξίδι του πρωθυπουργού για τη Σύνοδο Κορυφής ανέτρεψε την αρχική συμφωνία των κομμάτων. Το ΚΚΕ πρότεινε εκ νέου άλλες ημερομηνίες, όπως για παράδειγμα στις 2 Ιουλίου.

Από κει και πέρα δεν πρόκειται να μπούμε σε λογικές σκοπιμότητας που δε βοηθάνε την όλη διαδικασία, ούτε φυσικά να ανατρέψουμε άρδην τον προεκλογικό μας σχεδιασμό, όταν μάλιστα ήδη δύο φορές το έχουμε πράξει.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις