Πολιτική

Ντόναλντ Τραμπ: Ετοιμάζει ταξίδι στην Αθήνα;

Γίνεται... Μπαράκ Ομπάμα ο Ντόναλντ Τραμπ. Και αλλά όχι μόνο όσον αφορά στον Λευκό Οίκο. Ο νεοεκλεγείς πρόεδρος των ΗΠΑ φέρεται να ετοιμάζει ταξίδι μοναχά για πάρτη μας!

Αυτό τουλάχιστον αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδας Το Παρόν την Κυριακή (20.11.2016). Επικαλείται έγκυρες διπλωματικές πηγές, σύμφωνα με τις οποίες ο Ντόναλντ Τραμπ ετοιμάζει ταξίδι στην Ελλάδα μέσα στο 2017.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, ο Τραμπ βάζει την Ελλάδα μέσα στις πρώτες χώρες που θα επισκεφτεί μέσα στον νέο χρόνο. Υπενθυμίζεται ότι ο νέος πρόεδρος των ΗΠΑ ορκίζεται και αναλαμβάνει επίσημα καθήκοντα στις 20 Ιανουαρίου.

Στο επιτελείο του Ντόναλντ Τραμπ υπάρχουν τέσσερις ελληνοαμερικανοί, με τον Ράιαν Πρίμπους να έχει ήδη αναλάβει τη θέση του προσωπάρχη του Λευκού Οίκου.

Ο δεύτερος ελληνοαμερικανός δίπλα στον νέο πρόεδρο των ΗΠΑ είναι ο Τζορτζ Τζιτζίκος, γνωστός και ως «συγκεντρωσιάρχης» του Τραμπ, ο τρίτος είναι ο Τζορζ Παπαδόπουλος και ο τέταρτος ο Χρήστος Μαραφάτσος.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Γιάννης Στουρνάρας για πρόωρες εκλογές: «Θα ήταν ένα τεράστιο λάθος εν μέσω πολέμου»
Ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδας τονίζει ότι η πολιτική σταθερότητα είναι το μεγαλύτερο άυλο κεφάλαιο της χώρας, ενώ προειδοποιεί για τις επιπτώσεις της διεθνούς αστάθειας στην οικονομία
Γιάννης Στουρνάρας
ΠΑΣΟΚ: Viral ο Θεοδόσης Πελεγρίνης που δεν ήξερε τον δήμαρχο Αθηναίων – «Ποιος είναι ο Χάρης Δούκας; Δεν ξέρω ποιον λέτε»
Το όνομα του πρώην υφυπουργού Παιδείας και πρώην πρύτανη του ΕΚΠΑ είχε ήδη προκαλέσει εσωκομματικούς τριγμούς στη Χαριλάου Τρικούπη, καθώς περιλήφθηκε στα νέα μέλη της Επιτροπής Συμπαράταξης και Διεύρυνσης
Θεοδόσης Πελεγρίνης