Σάββατο, 27 Απρ.
17oC Αθήνα

Ντόρα Μπακογιάννη: Δεν γίνονται εκλογές και Πάσχα χωρίς να σπάσεις αυγά

Ντόρα Μπακογιάννη: Δεν γίνονται εκλογές και Πάσχα χωρίς να σπάσεις αυγά
Intime

Διπλό μήνυμα για Πάσχα και εκλογές έστειλε η Ντόρα Μπακογιάννη. Η έμπειρη πολιτικός είναι υποψήφια βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία στα Χανιά.

Εν όψει Πάσχα και με τις εκλογές της 21ης Μαΐου να πλησιάζουν, η Ντόρα Μπακογιάννη «συνδέει» τα κόκκινα αυγά με τις κάλπες. Στις πασχαλινές ευχές της, η κ. Μπακογιάννη σημειώνει με νόημα πως «Πάσχα δεν γίνεται χωρίς να σπάσεις αυγά (ούτε και εκλογές)».

Μάλιστα, το μήνυμά της για «καλή Ανάσταση και καλό Πάσχα», συνοδεύεται με την συμπληρωματική επισήμανση για «νου και γνώση».    

Η Ντόρα Μπακογιάννη κατεβαίνει υποψήφια βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία στα Χανιά, έχοντας κλείσει 30 χρόνια στα κοινοβουλευτικά έδρανα.

Σε συνέντευξή της στην ΕΡΤ, και αναφερόμενη στις επικείμενες εκλογές, η Ντόρα Μπακογιάννη είχε πει:

«Είναι η πρώτη φορά, που δεν βλέπω ρεαλιστική εναλλακτική πολιτική πρόταση διακυβέρνησης», τονίζοντας ότι αυτό «είναι ακραία προβληματικό για τη χώρα». Στην περίπτωση που δεν πετύχει η Νέα Δημοκρατία αυτοδυναμία και στις δεύτερες κάλπες, η κ. Μπακογιάννη υποστήριξε ότι θα «προσπαθήσουμε να κάνουμε μία κυβέρνηση συνεργασίας».

Σε ερώτηση για το τί θα έλεγε εάν της γινόταν πρόταση να γίνει πρωθυπουργός, απάντησε κατηγορηματικά όχι, τονίζοντας ότι είναι περήφανη για τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις