Κυριακή, 28 Απρ.
22oC Αθήνα

Ντόρα Μπακογιάννη: Δεν μπορώ να διανοηθώ τον ΣΥΡΙΖΑ χωρίς τον Αλέξη Τσίπρα

Ντόρα Μπακογιάννη: Δεν μπορώ να διανοηθώ τον ΣΥΡΙΖΑ χωρίς τον Αλέξη Τσίπρα

Η Ντόρα Μπακογιάννη τόνισε σήμερα (28.06.2023) ότι δεν μπορεί να διανοηθεί τον ΣΥΡΙΖΑ δίχως να έχει ηγέτη τον Αλέξη Τσίπρα, μιλώντας στο MEGA για το θέμα ηγεσίας στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης. 

Ειδικότερα, η Ντόρα Μπακογιάννη υπογράμμισε χαρακτηριστικά: «Δεν βλέπω πως μπορεί ο ΣΥΡΙΖΑ να συνεχίσει χωρίς τον Τσίπρα. Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει πάγκο, δεν έχει έναν άνθρωπο που να είναι ίδιου επιπέδου πολιτικά με τον Τσίπρα. Εάν είχε θα τον είχατε δει εδώ και πέντε ημέρες, μην σας πω ότι θα τον είχατε δει στις εκλογές του Μαΐου. Κατά τη γνώμη μου, είναι μονόδρομος ο Αλέξης Τσίπρας».

Αναφορικά με την εκλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη, η Ντόρα Μπακογιάννη είπε πως ήταν μία μεγάλη στιγμή που φέρνει συγκίνηση και για την οικογένειά τους, την παράταξη της ΝΔ και όλη την Ελλάδα.

Όπως δήλωσε η ίδια, η νέα κυβέρνηση δεν έχει περίοδο χάριτος, καλείται να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις και να υλοποιήσει τους στόχους που έχει θέσει.

«Είναι μία κυβέρνηση που έχει συναίσθηση του μεγέθους των προσδοκιών και της δουλειάς που πρέπει να κάνει. Δεν θα περάσει ένα ήρεμο καλοκαίρι αυτή η κυβέρνηση. Θα στρωθεί με το «καλημέρα σας» και θα αντιμετωπίσει τα θέματα που βρίσκονται σε εκκρεμότητα. Το αποτέλεσμα θα την κρίνει», είπε και συνέχισε:

«Δεν έχει περίοδο ανοχής αυτή η κυβέρνηση, αυτό συμβαίνει πάντα στις δεύτερες κυβερνήσεις. Είναι μία κυβέρνηση μεγάλων στόχων, οι οποίοι είναι πολύ υψηλοί, διότι ο κόσμος τώρα περιμένει αποτελέσματα».

Τα θέματα της επόμενης ημέρας για την κυβέρνηση, τα οποία και αποτελούν προτεραιότητές της, είναι η οικονομία και το νέο ΕΣΥ, ενώ παράλληλα «τρέχουν» τα ζητήματα της Παιδείας, της στέγασης, της ακρίβειας και τα ελληνοτουρκικά.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις