Πέμπτη, 2 Μαΐ
17oC Αθήνα

Ντόρα Μπακογιάννη: Διακομματικές ευχές για περαστικά

Ντόρα Μπακογιάννη: Διακομματικές ευχές για περαστικά

Μόλις έκανε η ίδια την ανακοίνωση ότι δίνει μάχη με τον καρκίνο, οι ευχές για περαστικά προς τη Ντόρα Μπακογιάννη άρχισαν να πέφτουν… βροχή. Και ήταν διακομματικές.

Ο πρώτος που ευχήθηκε περαστικά στη Ντόρα Μπακογιάννη ήταν ο Άδωνις Γεωργιάδης, που σε tweet του ανέφερε πως «είναι δυνατός άνθρωπος και με σιδερένια θέληση. Θα εξέλθει και από αυτή την δοκιμασία νικητής. Πολλά Περαστικά».

«Καλή δύναμη στην Ντόρα Μπακογιάννη για τη μάχη που έχει να δώσει. Ευχόμαστε να πάνε όλα καλά!», ήταν η ευχή που έστειλε ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Νάσος Ηλιόπουλος.

Ο επικεφαλής των ευρωβουλευτών του κόμματος, Δημήτρης Παπαδημούλης, tweetαρε από την πλευρά του: «Περαστικά από καρδιάς στην Ντόρα Μπακογιάννη! Όταν υπάρχουν σοβαρά θέματα υγείας και ζωής, οι πολιτικές διαφορές μπαίνουν στην άκρη. Ντόρα σου εύχομαι ολόψυχα και πιστεύω πως θα αντιμετωπίσεις νικηφόρα αυτή την περιπέτεια!».

Και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Ζαχαριάδης τόνισε πως η Ελλάδα χρειάζεται τη Ντόρα Μπακογιάννη δυνατή και στη Βουλή. «Εύχομαι από καρδιάς περαστικά στην Ντόρα Μπακογιάννη. Έχει τις ευχές και τη σκέψη μας ώστε να κερδίσει αυτή τη μάχη. Η κ. Μπακογιάννη αν και πολιτικός αντίπαλος είναι ένα σημαντικό πολιτικό κεφάλαιο για τη χώρα και τη χρειαζόμαστε γερή και υγιή στο κοινοβούλιο».

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις