Πολιτική

Ντόρα Μπακογιάννη: Γενναία και αποφασισμένη να νικήσει τον καρκίνο

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Η ανακοίνωση της Ντόρας Μπακογιάννη ότι έχει διαγνωστεί με καρκίνο και συγκεκριμένα με πολλαπλό μυέλωμα, έχει προκαλέσει ένα «τσουνάμι» συμπαράστασης, από την πρώτη κιόλας στιγμή.

Στην πρώτη δημόσια εμφάνισή της μετά τη σχετική ανάρτηση, η Ντόρα Μπακογιάννη έδειχνε γενναία και δυνατή, έτοιμη να δώσει τη μάχη και να την κερδίσει.

Η ίδια μίλησε χθες σε διαδικτυακή εκδήλωση που διοργάνωσε ο βουλευτής της ΝΔ Δημήτρης Καιρίδης και παρακολούθησαν χιλιάδες επισκέπτες της σελίδας του στο Youtube, λέγοντας: «Δεν θα το βάλουμε κάτω. Θα δώσουμε αυτή τη μάχη. Εμένα δεν είναι η πρώτη ατυχία στη ζωή μου, ελπίζω όμως να είναι η τελευταία και να μπορέσω και από αυτή την προσπάθεια να βγω πιο δυνατή. Να πω ευχαριστώ στο Δημήτρη και σε όλους τους συναδέλφους και στον κόσμο γι’αυτό το κύμα συμπαράστασης το οποιο έχω λάβει από το πρωί».

Click4More: Ντόρα Μπακογιάννη – Φώφη Γεννηματά: Η μάχη της ζωής τους απέναντι στον καρκίνο

Η ίδια ανέβασε στο facebook σήμερα το συγκεκριμένο βίντεο, συγκινημένη. «Ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ σε όλο τον κόσμο γι’ αυτό το απίστευτο κύμα συμπαράστασης, διότι πράγματι τα μηνύματα που έχω λάβει και από όλους τους πολιτικούς χώρους είναι πολύ συγκινητικά και μου δίνουν τόση πολλή δύναμη που είμαι ιδιαίτερα ευγνώμων» ανέφερε.

Και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Γάκης με το ίδιο θέμα υγείας

Στο μεταξύ, ο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Γάκης αποκάλυψε ότι είναι ένας από τους 500 στην Ελλάδα με πολλαπλό μυέλωμα και ότι μάλιστα, τον παρακολουθεί ο ίδιος γιατρός.

«Τα πράγματα πήγανε πάρα πολύ καλά και συνεχίζουν να πηγαίνουν πολύ καλά και μετά την μεταμόσχευση. Είναι σίγουρο ότι έχουμε τη δύναμη να βγούμε νικητές από αυτή την δοκιμασία. Γνωρίζουμε πόσο δυνατή είστε. Αντλούμε από τη δύναμη σας και διπλασιάζουμε τη δική μας» δήλωσε.

Πολλά μηνύματα συμπαράστασης

Από τη στιγμή που η Ντόρα Μπακογιάννη γνωστοποίησε ότι αντιμετωπίζει αυτό το θέμα υγείας, το τηλέφωνό της δεν σταματάει να χτυπάει. Μήνυμα της έστειλε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου, ενώ τρεις πρώην πρωθυπουργοί της τηλεφώνησαν: Ο Κώστας Καραμανλής, ο Αντώνης Σαμαράς και ο Γιώργος Παπανδρέου.

Υπουργοί, βουλευτές και ευρωβουλευτές επικοινώνησαν μαζί της όπως και πολλά πρόσωπα από την ευρωπαϊκή πολιτική σκηνή και συνάδελφοί της που είναι μέλη του Συμβουλίου της Ευρώπης, ενώ από το χώρο του πολιτισμού ήταν ιδιαίτερα συγκινητική η επικοινωνία της με τον φίλο της Διονύση Σαββόπουλο.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Πυρά Παππά κατά της κυβέρνησης: «Ένα ευρώ στην κοινωνία, επτά στους δανειστές»
Στο στόχαστρο του μπαίνει η πολιτική των πρόωρων αποπληρωμών του δημόσιου χρέους και υποστηρίζει ότι η κυβέρνηση εξοφλεί δάνεια χαμηλού επιτοκίου την ώρα που η χώρα δανείζεται ακριβότερα από τις αγορές
Ο Νίκος Παππάς 9
Ο Μητσοτάκης ευχήθηκε χρόνια πολλά στη Μαντόνα για τα γενέθλιά της – «Έλα ξανά του χρόνου»
Το βράδυ της Πέμπτης η Μαντόνα ανέβασε ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram από φωτογραφίες και βίντεο από το εορταστικό κλίμα με τον Μητσοτάκη να το αναδημοσιεύει με στόρι
Κυριάκος Μητσοτάκης 24
Αντώνης Σαμαράς για Κωνσταντίνο Τσουκαλά: «Μακριά από ιδεολογικές μεμψιμοιρίες αποχαιρετώ με συγκίνηση τον σπουδαίο, πολιτικό στοχαστή»
Ο πρώην πρωθυπουργός αποχαιρέτησε τον διακεκριμένο ακαδημαϊκό, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 89 ετών, υπογραμμίζοντας τη συμβολή του στη μελέτη της ελληνικής κοινωνίας
Κωνσταντίνος Τσουκαλάς
Σκληρή απάντηση του ΥΠΕΞ στην Τουρκία μετά τις αντιδράσεις για το χωροταξικό για τις ΑΠΕ: «Το καθεστώς κυριαρχίας στο Αιγαίο είναι απολύτως ξεκάθαρο»
Διπλή παρέμβαση από τα τουρκικά υπουργεία Εξωτερικών και Αμυνας κατά του ελληνικού ενεργειακού σχεδιασμού – «Παράνομα» και χωρίς έννομο αποτέλεσμα τα τουρκικά θαλάσσια πάρκα, απαντά η Αθήνα
Αιγαίο, άσκηση, φρεγάτες 126
Ρένα Δούρου: «Η Τουρκία επαναφέρει τις γκρίζες ζώνες» – Πυρά στην κυβέρνηση για τα ελληνοτουρκικά
Η πρόεδρος της ΚΟ και τομεάρχισσα Εξωτερικών του ΣΥΡΙΖΑ κατηγορεί το Μαξίμου ότι παραμένει σε ρόλο «σχολιαστή / παρατηρητή», την ώρα που η Άγκυρα επαναφέρει τις αμφισβητήσεις της στο Αιγαίο και επιμένει στη «Γαλάζια Πατρίδα»
Η Ρένα Δούρου
ΠΑΣΟΚ κατά Πιερρακάκη: «Απύθμενο θράσος, κρατήσαμε τη χώρα στο ευρώ» – «Θα ήταν υπουργός της δραχμής»
Σφοδρή απάντηση στη ανακοίνωση του υπουργείου Οικονομικών - «Δεν δεχόμαστε υποδείξεις από πολιτικούς που περιφέρουν τις φιλοδοξίες τους από το ένα κόμμα στο άλλο»
Κυριάκος Πιερρακάκης 19