Παρασκευή, 26 Απρ.
20oC Αθήνα

Ντόρα Μπακογιάννη: Το απρόοπτο με τον σκύλο της σε διαδικτυακή συζήτηση – Η απίστευτη αντίδρασή της

Ντόρα Μπακογιάννη: Το απρόοπτο με τον σκύλο της σε διαδικτυακή συζήτηση – Η απίστευτη αντίδρασή της

O σκύλος της Ντόρας Μπακογιάννη κατάφερε να κλέψει τις εντυπώσεις κατά τη διάρκεια διαδικτυακής συζήτησης για τις γερμανικές εκλογές, στην οποία συμμετείχε η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας. Ειδικότερα, ο χαριτωμένος τετράποδος φίλος της πήγε στην πόρτα και κατάφερε να την ανοίξει, αποσπώντας της για λίγο την προσοχή. 

«Συγγνώμη, αλλά ο σκύλος έχει αποφασίσει ότι βγαίνει και μπαίνει όποτε θέλει» σχολίασε με χιούμορ η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Ντόρα Μπακογιάννη. Με το απρόοπτο συμβάν γέλασαν επίσης ο Θόδωρος Ρουσόπουλος, ο Δημήτρης Καιρίδης και ο Ευριπίδης Στυλιανίδης, οι οποίοι συμμετείχαν στην διαδικτυακή συζήτηση για τις γερμανικές εκλογές. 

Κατά την διάρκεια της συζήτησης – όπως μπορείτε να δείτε παρακάτω στο βίντεο – η πόρτα πίσω από την βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας είναι ανοιχτή για τουλάχιστον τέσσερα χωρίς όμως να μπορούμε να καταλάβουμε τι συμβαίνει. Κάποια στιγμή, η οικιακή βοηθός κλείνει την ορθάνοιχτη πόρτα και λίγο αργότερα – λίγο μετά το 57.00 – εμφανίζεται ο χαριτωμένος σκύλος της Ντόρας Μπακογιάννη. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή ήταν η πρώτη εμφάνιση της μετά τη συγκλονιστική ανακοίνωση ότι διαγνώστηκε με πολλαπλό μυέλωμα. Την διαδικτυακή συζήτηση οργάνωσε ο βουλευτής της ΝΔ, Δημήτρης Καιρίδης, με θέμα τις γερμανικές εκλογές και στην ομιλία της η Ντόρα Μπακογιάννη εξέφρασε την ευγνωμοσύνη της για τη συμπαράσταση που έχει δεχθεί, ενώ έχει δηλώσει αποφασισμένη να δώσει και αυτή τη μάχη. 

Δείτε αναλυτικά στο παρακάτω βίντεο:

Το απρόοπτο περιστατικό με το σκύλο είναι μετά το 57.00

 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις