Παρασκευή, 26 Απρ.
14oC Αθήνα

Ντόρα σε Κυριάκο: Επ, τι κάνεις;

Φωτογραφία αρχείου
Φωτογραφία αρχείου

Μεγάλη συζήτηση έχει γίνει τις τελευταίες μέρες για τις σχέσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη με τη Ντόρα Μπακογιάννη, με αφορμή την απόφαση του βουλευτή της ΝΔ να θέσει υποψηφιότητα για την προεδρία του κόμματος.

Δεν ήταν λίγοι εκείνοι που μίλησαν για κακές σχέσεις μεταξύ των δυο αδερφών, μια συζήτηση που συντήρησαν και οι ίδιοι, με τη Ντόρα Μπακογιάννη να δηλώνει ότι ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης είναι ο καταλληλότερος πρόεδρος της ΝΔ και τον Κυριάκο Μητσοτάκη να προτρέπει τους δημοσιογράφους να τη… ρωτήσουν αν θα τον στηρίξει στις εσωκομματικές εκλογές.

Το Σάββατο (03.10.2015) και οι δυο βρέθηκαν στη Βουλή για την ορκωμοσία των νέων βουλευτών αλλά και τη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας. Όταν ολοκληρώθηκε η ορκωμοσία της νέας Βουλής, τα δυο αδέρφια συναντήθηκαν στο… περιστύλιο.

“Επ Κυριάκο, τι κάνεις; Ευχαριστημένος” ρώτησε η Ντόρα Μπακογιάννη τον αδερφό της για να εισπράξει αντί απάντησης ένα χαμόγελο… Είχε προηγηθεί η δημόσια δήλωση της κας Μπακογιάννη για το αν θα στηρίξει τον κ. Μητσοτάκη στην κούρσα για την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας. “Εννοείται” απάντησε όταν τη ρώτησαν οι δημοσιογράφοι. Μάλλον όμως δεν έπεισε τον ίδιο τον Κυριάκο Μητσοτάκη όπως φάνηκε από το ψυχρό κλίμα στη σύντομη… “συνάντησή” τους.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΜΙΛΤΟΣ ΣΑΚΕΛΛΑΡΗΣ

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε