Πολιτική

Ρουβίκωνας: “Ντου στο πολιτικό γραφείο του Κικίλια – Πέταξαν τρικάκια και μπογιές

Τρικάκια και μπογιές πέταξε ο Ρουβίκωνας στο πολιτικό γραφείο του Βασίλη Κικίλια. Χτύπησαν το... κουδούνι για να μπουν. "Κάτω τα ξερά σας από τη δημόσια υγεία" έγραφαν τα φέιγ βολάν. Έριξαν μπογιές στην πόρτα φεύγοντας. Τους καταδίωξε αστυνομικός, μια σύλληψη. Οργισμένο tweet από τον υπουργό Υγείας.

“Επίσκεψη” στο πολιτικό γραφείο του υπουργού Υγείας Βασίλη Κικίλια στην οδό Κριεζώτου στο κέντρο της Αθήνας έκανε το μεσημέρι της Παρασκευής (19.10.2019) ο Ρουβίκωνας.

Τέσσερα μέλη της αναρχικής ομάδας ήταν εκείνοι που έκαναν την “παρέμβαση” και έφτασε έως το γραφείο του υπουργού.

Σύμφωνα πληροφορίες του iatropedia.gr, μια γυναίκα χτύπησε το κουδούνι και ζήτησε να δει τον Βασίλη Κικίλια. Όταν οι συνεργάτες του υπουργού της απάντησαν πως δεν ήταν εκεί αλλά στη Βουλή, τα μέλη του Ρουβίκωνα μπήκαν στο γραφείο, πέταξαν τρικάκια που έγραφαν “κάτω τα ξερά σας από τη δημόσια υγεία” και φεύγοντας έριξαν μπογιές στην πόρτα.

Ένας αστυνομικός τους καταδίωξε και κατάφερε να πιάσει ένα από τα μέλη του Ρουβίκωνα που συμμετείχαν στο “ντου”.

Οργισμένος Κικίλιας

Λίγη ώρα αφού έγινε γνωστή η εισβολή στο γραφείο του υπουργού Υγείας, ο Βασίλης Κικίλιας ανέβασε στο λογαριασμό του στο twitter ένα οργισμένο μήνυμα και δυο φωτογραφίες απ’ όσα έγιναν στο πολιτικό του γραφείο.

Στην ανάρτησή του, ο Β. Κικίλιας αναφέρει ότι τα μέλη του Ρουβίκωνα εκφόβισαν, απείλησαν και τραμπούκισαν τους εργαζόμενους. “Προς τους άναδρους Ρουβίκωνες: δεν τρομοκρατούμαι” γράφει και ευχαριστεί τον αστυνομικό που έκανε τη μια σύλληψη.

Ανάρτηση για το περιστατικό έκανε και ο Ρουβίκωνας, στη σελίδα του στο Facebook.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΠΑΝΟΥ, ΓΙΑΝΝΑ ΣΟΥΛΑΚΗ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Σε αναμμένα κάρβουνα η κυβέρνηση για τα «μπλόκα» αγροτών και κτηνοτρόφων – Τα μπλοκαρισμένα ΑΦΜ και το μήνυμα για κατανόηση
Ιδιαίτερα ανήσυχοι είναι οι βουλευτές που προέρχονται από αγροτικούς νομούς, και γίνονται δέκτες των παραπόνων από τους τίμιους αγρότες και κτηνοτρόφους που παλεύουν για την επιβίωση τους
αγρότες
Μητσοτάκης σε νέους στο «Forbes 30 under 30»: Κάτι αλλάζει στην Ελλάδα και έχουμε κάθε λόγο να το υποστηρίξουμε
«Στέλνουμε μήνυμα στη νέα γενιά ότι αν είσαι κάτω από 25 ετών, από 1.1.2026 δεν θα πληρώνεις καθόλου φόρο εισοδήματος και αν είσαι από 25 μέχρι 30 ετών θα πληρώνεις φόρο 9%», τόνισε ο πρωθυπουργός
Ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης στο «Forbes 30 under 30»
Παναγιώτης Λαφαζάνης για το βιβλίο Τσίπρα: Είναι πολιτική αυτοκτονία, σκέψη πολιτικού βρυκόλακα να τα βάζει με όλους και να βγάζει λάδι τον εαυτό του
«Τον Αλέξη Τσίπρα το μόνο που τον ενδιέφερε ήταν η πρωθυπουργική καρέκλα. Τίποτα άλλο. Ήταν κυνικός και αδίστακτος. Εγώ τον έβλεπα και φοβόμουν»
Ο Αλέξης Τσίπρας και ο Παναγιώτης Λαφαζάνης στη Μόσχα το 2015
14