Σάββατο, 11 Μαΐ
16oC Αθήνα

Ντρίπλα Νοτοπούλου για να μη… “σπάσει” το εμπάργκο – video

Ντρίπλα Νοτοπούλου για να μη… “σπάσει” το εμπάργκο – video

Η Κατερίνα Νοτοπούλου είναι από τα νέα πρόσωπα στην κυβέρνηση μετά τον ανασχηματισμό και βρέθηκε στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος κατά την ορκωμοσία των νεών υπουργών. Όχι μόνο γιατί – κατά γενική ομολογία- είναι νέα και ωραία αλλά και γιατί σε ηλικία μόλις 30 ετών αναλαμβάνει υπουργική θέση.

Όλοι λοιπόν περίμεναν μια δήλωσή της, μια φωτογραφία της. Όταν η ορκωμοσία ολοκληρώθηκε και τα μέλη του νέου υπουργικού συμβουλίου αποχωρούσαν από το Προεδρικό Μέγαρο έγινε ένα περιστατικό με πρωταγωνίστρια την Κατερίνα Νοτοπούλου που σίγουρα θα συζητηθεί.

Η νέα υφυπουργός Μακεδονίας – Θράκης βρήκε από το Μέγαρο μετά το έτερο “πρόσωπο” του ανασχηματισμού, Κατερίνα Παπακώστα. Περπατούσε μαζί με τον αναπληρωτή υπουργό Περιβάλλοντος, Σωκράτη Φάμελλο.

Αμέσως, οι δημοσιογράφοι άρχισαν να της φωνάζουν για να γυρίσει να κάνει μια δήλωση.«Κυρία Νοτοπούλου, μια δήλωση;», «σας περιμέναμε» είναι οι πρώτες φράσεις που ακούγονται. «Την κυρία Νοτοπούλου θέλουμε, Ελάτε, όχι μόνο στη Θεσσαλονίκη, ελάτε και στην Αθήνα για μια δήλωση» ακούγεται να της λέει ο ρεπόρτερ του ΣΚΑΙ, Νίκος Υποφάντης.

Τότε, η 30χρονη πολιτικός κοντοστάθηκε. Ο Χριστόφορος Βερναρδάκης, που πλέον την είχε πλησιάσει, κάτι φαίνεται να της λέει και συνέχισαν το δρόμο τους. Η Κατερίνα Νοτοπούλου δεν γύρισε να κάνει δηλώσεις. Στάθηκε όμως σε ένα δεύτερο γκρουπ δημοσιογράφων που την περίμεναν πιο πέρα.

Κάποιοι σκέφτηκαν πως ίσως δεν ήθελε να «σπάσει» το εμπάργκο που έχει κηρύξει η κυβέρνηση στον ΣΚΑΙ μετά τις φονικές φωτιές στην ανατολική Αττική. Αλλά ο δημοσιογράφος του καναλιού είδε πως σταμάτησε να μιλήσει και… έτρεξε να προλάβει τι θα πει!

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΚΩΣΤΑΣ ΣΤΑΜΟΥ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις